Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy rossz hazassagba szulethet 3 vagy 4 gyerek?
nekem nincsenek meg gyerekeim, de a logikam es a jozan eszem azt diktalja hogy ha egy hazassagba tobb gyerek szuletik akkor az a hazassag minimum rendben van...
ennek ellenere van egy ferfi ismerosom aki azt allitja hogy nagyon boldogtalan a hazassagaban amelyikben nem reg erkezett a 4ik gyerek..es hogy mar a 2ik gyerek utan sem volt boldog...szerintetek ez lehetseges? mert en nem hiszem...
"ha egy hazassagba tobb gyerek szuletik akkor az a hazassag minimum rendben van..."
Hát nagyon nem :D
Pl.
Apuci sz.rik a fogamzásgátlásba, vagy nem is hallott róla, a gyerekei nem érdeklik, de jól jön a családi pótlék.
Anyuci kapcsolata kiüresedett, két szót nem váltanak apucival, ezért újabb és újabb "babaprojektbe" kezd, kvázi pótcselekvésként, hogy kitöltse az űrt a gyerekneveléssel meg a facebookos-anyucis posztok megosztogatásával.
És még millió hasonló eset lehetséges.
Vannak olyan naív személyek, akik azt hiszik ez a megoldás.
Megcsalás után lánykérés.
Pofozkodás, verés után esküvő.
Kihűlt kapcsolatba gyerek.
S7@r kapcsolatba mégegy. És így tovább.
Mondjuk én elhiszem, de érteni nem értem.
Nem akarom a nőket megbántani, de ha rossz a kapcsolat, akkor minek szülnek bele gyereket? Egyáltalán minek fekszik le egy féreggel? Fél? Mégis mitől? Lehet hogy váláskor kap 1-2 pofont, de utána már jobb lesz. Úgy meg félelemből tönkreteszi a saját és a gyerekei életét is.
Sosem fogom megérteni a női gondolkodást, de bevallom, nem is akarom.
A fogamzásgátlás a női oldalról nézve is megérne egy misét, de ez már tényleg nem tartozik ide.
Anyum:
5 gyerek van, köztük én is, nyilván. 2x házasodott, mind a kétszer el is vált.
Nem tudom miért így csinálta, de örülök, hogy sokan vagyunk testvérek :)
"Sosem fogom megérteni a női gondolkodást, de bevallom, nem is akarom." Nincsen olyan, hogy női gondolkodás, inkább az van, hogy sok nőt szocializáltak, neveltek úgy, hogy nyeljen a családi békesség érdekében, vagy ezt látta otthon is a szülőknél. De elég lenne pár cikket elolvasnod, hogyan viszonyul az emberek többsége még egy megerőszakolt nőhöz is, aztán rájönnél, hogy miért nem kér segítséget egy bántalmazott nő. Vagy férfi, mert azért rengeteg olyan férfi is van, aki bántalmaznak, bántalmaztak, erőszakoltak, lásd az egyházi, cserkész, sportvilág botrányait, ott nem merül fel benned, hogy férfi gondolkodás, miért nem menekültek, szóltak előbb? :/
Olvasgatni kéne, tájékozódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!