Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy gazdag ferfitol mit lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy gazdag ferfitol mit lehet elvarni ajandekozas szintjen?

Figyelt kérdés
Az ismerkedesi fazisban pl. ekszer?
2019. máj. 29. 18:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
47%
Elvárni lehet sok mindent, de igazából minél drágább dolgot kapsz valakitől annál kevésbé tart értékesnek.
2019. máj. 29. 19:56
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Te vennél nagy értékű ajándékot egy idegennek? Mert az ismerkedési fázisban igencsak idegenek vagytok egymásnak...

Tegyük fel, vesz neked ékszert, de nincs meg részedről a vonzalom. Mit csinálnál:elfogadnád az ékszert, és dobnád? Vagy nem fogadnád el és dobnád vagy elfogadod, nem dobod mert van mit a tejbe aprítani?

Lehet neked nem esik le, de ez rettentő sokat elárul a személyiségedről...

2019. máj. 29. 19:59
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

"Azt barki tud venni."

Igen. És? Miért venne ismeretleneknek drága ékszert?

2019. máj. 29. 20:55
 14/23 anonim ***** válasza:
77%

Ismerkedési fázisban elég ha nem fillérbaßó, pláne ha tudja hogy a csajnak más az anyagi helyzete. Tehát állja a vacsit, ahogy előttem is írták, esetleg a taxit.

De ebben a szakaszban bármilyen ajándék hülyén venné ki magát, pláne ha nagyobb értékű. Esetleg ha nagyon-nagyon személyes az ajándék, (és semmi esetre sem ékszer,) akkor talán el tudom képzelni. De azt is csak akkor, ha egyértelműen megvan a kölcsönös szimpátia. Mert ha úgy jön le, hogy meg akarja venni a nőt, az egy normális nőt elijeszt. Aranyásót meg felteszem nem akar senki. Ha mégis, akkor szórja csak rá a pénzét :p.

Amúgy egy kapcsolatban is igazából annyit lehet elvárni, hogy gondoljon a nőre, meg ne az ajándékon akarjon látványosan spórolni. Tehát ne egy tábla Milkát adjon, vagy egy mástól kapott üveg bort :p. Ésszerű kereteken belül nyugodtan lehet nagyvonalú.

2019. máj. 29. 22:36
 15/23 anonim ***** válasza:
48%

Amúgy egy kapcsolatban is igazából annyit lehet elvárni, hogy gondoljon a nőre, meg ne az ajándékon akarjon látványosan spórolni. Tehát ne egy tábla Milkát adjon, vagy egy mástól kapott üveg bort :p. Ésszerű kereteken belül nyugodtan lehet nagyvonalú."

Pedig normáliséknál ennyit szoktak, te lehúzós ..

2019. máj. 29. 23:16
 16/23 anonim ***** válasza:
15: szülinapra, Karácsonyra gondolok.
2019. máj. 30. 07:55
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha gazdag akkor nem hülye. Azthiszitek nem látja? Megdugja párszor ezt a buta éhenkórászt aztán visszahajtja szépen a putriba ahova való.
2019. máj. 30. 12:01
 18/23 anonim ***** válasza:
24%
Egy gazdag férfinek nem okozhat gondot egy Pandora ékszer például. Ha komolyan akar téged, ez semmiség neki. Ennél több szerintem sem kell, de ha virágot visz vagy vacsizni, az is teljesen oké.
2019. máj. 31. 14:39
 19/23 A kérdező kommentje:
En egy Cartierre gondoltam, de a masik se rossz, koszi a tippet.
2019. máj. 31. 14:57
 20/23 anonim ***** válasza:
43%

#19:

Ha jól szopikálsz, én is veszek neked olyat.

De akkor legalább meg kell ütnöd a tegnapi nőm szintjét.

2019. máj. 31. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!