Nagyon gazdagoknál hogy megy az ajándékozás?
mindig van valami újdonság amit meg lehet venni
Általában a fejenkénti több százezer forintos ajándékozás megy ilyenkor gazdagéknál
Itt egy Merci, ott egy villa,
Jajj de szép a Hawaii pálma...
attól mert valaki gazdag, még nem biztos,hogy megvan mindene is. pl ugyanúgy vágyhat egy nemrég könyvre/elektronikai eszközre/kozmetikumra a gazdag ember is , mint egy szegényebb. pl én sok gazdag család gyerekeit ismerem. a többségük nem kap meg mindent egy füttyentésre,hanem kérik ünnepekkor például.
de mondjuk elismerem,hogyha van egy gazdag férfi/nő, aki tényleg mindent meg tud venni magának, annak nehéz ajándékot választani. ilyen esetben inkább valami élményt adnék,valamit amit nem lehet pénzért megvenni. de mondom, általában a gyerekeik nem kapnak mindent egyből alanyi jogon. szóval nekik jobban lehet szerintem ajándékot venni még.
Az 5. válaszolóval teljesen egyet bármi elromolhat.
Az ha valaki gazdag nem jelenti azt hogy biztos két kézzel szórja a pénzt !
Egy telefont vagy iPadet nem vesz meg minden gazdag hétköznap,azt valószínűleg ünnepekre kéri !!!
Mi megvehetünk mindent szerencsére.
Férjemmel így pl ajándékba csak sajátkészítésű ajándékot adunk egymásnak, szeretünk barkácsolni,kreatívok vagyunk.
Sokkal többre értékelem mint bármit amit boltban megvehetne.
A vasarlasi utalvany sztem az altalanos ilyen körökben. Ekszerre, ruhaboltba, illatszer...stb, az egyenisegetöl függöen. Van olyan rokonunk, akinek mi minden even Lidl, Aldi vasarlasi utalvanyt veszünk, mert oda jar bevasarolni. Lehet, h nagyon hetköznapian hangzik, de biztos vagyok benne, h neki tökeletesen megfelel es nem varial azon, h miert nem Palmers utalvany vagy ki tudja mi... Gyerekeknek iroszerbolt-, könyvesbolt-, jatekbolt utalvany is.
Nemreg voltunk egy nagyon idös hazaspar születesnapjan. Ilyen meg nem volt: a megszokott meghivo nelkül, csak üzentek a rokonoktol, hozzateve, h senki ne hozzon ajandekot, mert nincs szüksegük semmire, csak örülnek, h együtt latjak a rokonsagot (bar mi csak tavoli rokonok vagyunk). Normal modon a vacsora arat illik kifizetni es ezen felül is vmit, igy a ferjemmel kisebb vitaba bonyolodtunk, vegül ajandekkosarban egyeztünk ki. Azon tul, h mindig nagyon pozitiv benyomasom volt roluk, nagyon aranyosak, en ugy ereztem, leeg a pofamrol a bör a tul olcso ajandek miatt... Erre nemreg kiderült, h penzt küldtek nekünk (!!) ajandekba, karacsonyra, mivel nagyon meghatodtak, h egyedül mi vittünk nekik ajandekot... Erre nem szamitottam... hat ilyen emberek azok, akiknek "mindenük megvan"... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!