Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek olyan lánnyal akinek vannak kisállatai?
Összejönnétek olyan lánnyal , akinek vannak állatai , mármint kutya macska állatra gondoltam. Az én problémám az , hogy kutya macska össze szőrözi , és piszkítja a lakást , na meg hát a szexi time közben úgy érezném, hogy néznek XD Ez csak nekem probléma ? Manapság minden lánynak van valami kisállata , ami így igencsak leszűkíti a kört.
29F (BP)
A gazda feladata nevelni, idomítani, tisztán tartani az állatot...
Tanulja meg az állat, hogy bútorokra nem mászik fel.
A gazda pedig szőnyeg helyett parkettát vagy egyéb felületet csináltasson.
Rengeteg minden a gazdától függ!!!
Nálam meglepődtek, hogy a cicám és nyuszim szabadon mozoghatnak a lakásban s tudják hol a helyük.
A hálószobák tabuk nekik, bútorra engedély vagyis jel nélkül nem mehetnek csak úgy fel.
A nyuszim is be van tanítva: Pl ülök a kanapén magam mellett megpaskolom az ágyat, hogy feljöhet s egyből bújkál hozzám.
+ bőr kanapém van.
Senki meg nem mondaná, hogy vannak állatok nálunk, mert se szaga, se látszata nincs.
Vannak módszerek s eszközök...
Rengeteg embernek nem való állat!
S nem csak nőkre vonatkozik ez.
Voltam olyan srácnál vendégségben, ahol ajtót nyitott nekünk én meg majdnem elhánytam magamat a macskaszagtól.
Pedig csak 1 van neki.
Amíg nem ismert engem a cicája, egy antiszoc dög volt, haverunknak a fejét lesből betámadta, elbújt, fújt, hörgött.
Kezembe vettem az ügyet. Eljártam a sráchoz, kitakarítottunk, lepacsiztam cicával, majd neveltem.
Pár talival később mindenki sokkolva nézte a macskát, hogy oda jött hozzám, rendesen viselkedett, majd beállt a kis tömegünk közepére várva a simit.
Az a srác akit mindig fejen támadott leblokkolva megkérdezte "haver ez ugyan az a macska?"
A legtöbben csak tartják őket s nagyon haragudni tudok az emberekre.
Sajna én cicám elhúnyt. Nyuszim is depis volt, nem hagytam magára míg ki nem gyógyult, mindenhova vittem magammal.
Olyanok mint a gyerekek. Megesik, hogy nagyobb EQ val rendelkeznek az állatok, mint az emberek. 😁
Én azt mondom kedves kérdező:
A lányról sokat elárul az is, hogyan s miképp tartja az állatot, figyelmes-e, törődik-e a dolgokkal s mennyire.
Első hallásra csakmert állatkája van valakinek, ne ítélj.
Abból a szemszögből pedig igazad van, ha igénytelen s rossz a gazda sok az állat által elkövetet rongálás stb. Én se viselném el.
Elég szomorú olvasni a 2 végletet.
"elítélés csak mert állatot tart"
"nem rendesen nevelt állatok tartása s szemet húnynak az állat rossz dolgai felett..."
😒
Ezért nem kedvelem a társadalom vulgáris rétegét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!