Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Összejönnétek ilyen férfival?
Teljesen rendben van, tehát arc átlagon felüli, sportos testalkat, mérnök, tőletek 5 évvel idősebb, káros szenvedélyektől mentes, van humora, megbízható, de semmi extra nincs benne, nincs se szerelem első látásra, se semmi.
Viszont cserébe bármit megad nektek, jó életetek lenne mellette.
2 gyerek után akár szeretőtök is lehet.
Szerelem első látásra alapból nem létezik. Az csak vonzalom.
Ismerkednék vele, de ha nem éreznék semmit kb. 4-5 randi + szex után sem, akkor búcsúznék tőle.
Annyit hozzátennék, hogy az intelligencia, sportos alkat, humor nekem eléggé "extra" dolgok, szóval ezekkel simán megfog egy férfi adott esetben.
Nem.
"2 gyerek után akár szeretőtök is lehet."
Mi ez a beteg baromság?
Se gyerekre, se szeretőre nem vágyok.
Nem.
Nem akarom, hogy főleg gyerek mellet szeretőzni kelljen, és ennyire beteg legyen, hogy azt akarja
Nem akarja, hanem mindegy neki.
Családot szeretne, de már nem akarja húzni az időt.
Hát az attól függ te hány éves vagy. Azt ugye nem írtad. Mert ha nem vagy még 37 akkor sajnos nem.😂😂
N
Jó, akkor nem engedi meg.
Így másabb?
6-os vagyok. Nem azért írtam mert akarok valamit. Csak poén volt. Hozzam kicsit idős lennél. Gyereket sem vállalnék többet. Jelenleg a második babával vagyok várandós és nem terveztem tobbet. De sok sikert hogy találj valakit.
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!