Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek olyan lánnyal akinek vannak kisállatai?
Összejönnétek olyan lánnyal , akinek vannak állatai , mármint kutya macska állatra gondoltam. Az én problémám az , hogy kutya macska össze szőrözi , és piszkítja a lakást , na meg hát a szexi time közben úgy érezném, hogy néznek XD Ez csak nekem probléma ? Manapság minden lánynak van valami kisállata , ami így igencsak leszűkíti a kört.
29F (BP)
1. Szőrszedő kefe/ruhatisztító rúd létezik.
2. Sok porszívózás
3. Az állat bundájának megfelelő karbantartása (erre alkalmazott "kesztyű" és fésülés)
Ezekkel mind kordában lehet tartani a szőrhullást. Aki pedig ezeket meg is teszi,gondos gazda,igényes ember. Nem minden gazdi hagyja elhatalmasodni a szőrkérdést.
Nekem olyan is volt h tengerimalacok kint futkostak közben ketrecen kívül
Annyit mondott a csaj, ha rálépek valamelyikre kinyír. Maradtunk az agyban, ennyi 😁
"És mi a helyzet a bútor összerágással, karmolással ?"
A kolyokkori amortizalast leszámítva soha semmit nem tett tönkre a kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!