Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretsz csókolózni?
Figyelt kérdés
Hányszor csókolóztok egy nap a pároddal és mióta vagytok együtt?2019. máj. 28. 04:21
1/10 anonim válasza:
Nincs partnerem most, de imádok csókolózni. Főleg lágyan, aztán bevadulva, szenvedélyesen, hangulatfüggő a dolog. Mindenképpen nyelvezni. Te szeretsz? 31F
2/10 anonim válasza:
Sosem csókolóztam, barátnőt még nem tudtam szerezni. Pedig vágyók rá
3/10 anonim válasza:
Amikor együtt vagyunk párommal akkor naponta kb 2x
Nem szeretjük a nyelvest, de minden más módon én imádom *-*, párom viszont nem, ezért van csak ilyen kevés :)
N
4/10 anonim válasza:
Nem tudom, eddig még nem csókolóztam.
5/10 anonim válasza:
Még sosem volt párom, de valahogy ez a tevékenység nekem nem is jönne be.
6/10 anonim válasza:
Nekem eddig csak egy barátom volt, de egyáltalán nem élveztem a csókolózást... Nem tudom, hogy a fiúval lehetett-e a gond vagy alapból nem jön be ez a dolog.
7/10 anonim válasza:
Mi imádunk.Mindig amikor találkozunk.
8/10 anonim válasza:
19 éve vagyok együtt a párommal. A csók már hiteltelen inkább égő. Ha új kapcsolatom lenne, akkor sem erőltetném, mert túl bensőséges, én meg nem hiszek az emberekben.
9/10 anonim válasza:
6 éve vagyunk együtt, havonta 1x talán - èn nem szeretek vele, nem tud, így nekem csak kínlódás
10/10 anonim válasza:
Szeretném a csókolózást,de az én párom sem tud csókolni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!