Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves nők! Főztök a pasitokra, vagy szerintetek ez a női nem elnyomása és inkább menjünk étterembe zabbantani?
Napi 10nőgyűlölő kérdést írsz ki. Minek kellene neked nő, ha ennyire utálod őket?
És miért kezdene bármelyik nő egy ilyen zsák szarral?
Én jól főzök, a párom kevésbé, ezért én főzök általában. Volt rá példa, hogy meg akart lepni valami főzelékkel és vacak lett. Megettem, mert büszke volt rá, hogy milyen ügyes, de én brutál jó főzelékeket főzök, szóval szívesen megcsinálom. A párom néha pörköltet főz és ezzel ki is merül a főzőcskézés. Nem érzem elnyomva magam. Étterembe ritkán járunk. Néha egy-egy pizzát rendelünk, ha azt kívánunk, mert azzal nem pepecselek.
Egy barátoméknál pont fordítva van. Ő férfi és hihetetlenül főz. A Michelin csillagos szakácsok elbújhatnak mellette. Szeret különlegességeket is főzni. Az ő feleségének eszébe nem jut főzni. A barátom sem érzi magát papucsnak, amiért ő főz. Ő tud jobban főzni, miért ne csinálná?
"na meg ez az általános 10/9 pár ahol a férfi dolgozik a nő meg otthon van neveli a gyereket takarít főz mos..."
Melyik dimenzióban élsz te, hogy 10/9 no otthon van? Mit szívtal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!