Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves nők! Főztök a pasitokra, vagy szerintetek ez a női nem elnyomása és inkább menjünk étterembe zabbantani?
A barátom 19 éves kora óta albérletben él + testépítő, ezért megtanult magára főzni és minden nap a konyhában van fél-1 órát. Sosem rendel, havi egyszer-kétszer ha jár(unk) étterembe. Még nem élünk együtt, de sokat vagyok náluk, sokat alszom nála.
Ez mellett szeretek főzni neki néha, mert ez gondoskodás érzést kelt bennem és ő szereti ha főzök neki, nekem ezek a szerepek valahogy így a jók.
Nem főzök rá. Magunknak főzök, hogy tudjunk enni. Ha ő dolgozik éppen többet vagy rosszabb napja volt akkor főzök én ő meg csak elmosogat, ha fordítva akkor főz ő. Mind a ketten dolgozunk, alap, hogy a házimunkát is ketten csináljuk.
Ha meg mind a ketten kész vagyunk és horror hetünk volt akkor igen, rendelni fogunk kaját vagy elmegyünk étterembe. Akár minden nap is. Nincs ebben semmi kivetnivaló.
Lételemem a főzés, szinte mindennap főzök.
Kislànyom panaszkodik a menzàra, nekem alapvető dolog, hogy főzök.
Itthon vagyok, én tartom rendben a hàzat, az udvart is, de szakembert pl szinte semmihez nem kell hívni, itt van a műhely, pàrom sokmindent megcsinál.
Nem várok el tőle sem főzést, sem más házimunkát.
Oké, mikor vendégeink itt vannak 1-2 hétig, segít a mosogatásban, de viszont akkor ő főz, mert bogràcsos kajákhoz, grillezett ételekhez ő ért jobban, nyàron meg nyilvàn nem bent dekkolunk.
Étterembe is járunk, màr amikor plàne romantikàzni akarunk.
Nekünk így kényelmes.
Ja, most làtom, hogy huszonéves nőkhöz szól a kérdés, én meg már 30-as éveim közepén vagyok. :)
#4 voltam
te jó ég... hogy lenne a főzés nemi elnyomás... mondjátok ezt a 2 michlen csillagos séfnek a konyhafőnökben...
én és a barátnőm igaz még nem élünk együtt de szeretünk főzni nagyon sokszor együtt főzünk/sütünk ő nagyon ért a kelet ázsiai ételekhez én meg a nyugati konyhához tegnap ő volt a konyhafőnök és meg a beosztott és gyoza gombocokat csináltunk meg csipős kimchi levest az előtt meg én voltam a konyhafőnök ő meg a beosztottam és fokhanymakrém levest csináltunk sajtal piritossal meg baconnbe tekert csirkemellet kukoricás rizzsel tartár mártással... (azért szeretünk főzni hogy utána megegyünk a kaját egyikünk sem szakács végzettségű hobbibol tanultunk meg.. :D)
na meg ez az általános 10/9 pár ahol a férfi dolgozik a nő meg otthon van neveli a gyereket takarít főz mos...
vannak nemi szerepek ez igaz de semmi köze a nemi elnoymáshoz a férfi férfi a nő meg nő, de ami fontosabb mindig segítünk a másiknak mindenben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!