Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy pasi legyen sportos?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasi legyen sportos? Mennyire számít ez a nőknek?

Figyelt kérdés
Nem izomagyra gondolok, hanem olyanra akin látszik hogy nem egész nap a gép előtt tesped,hanem ad magára és foglalkozik az egészségével. Azért az első benyomásnál számít ez is nem? Gondolom hátrány nem származhat belőle,ha nem csont és bőr az illető. Nyílván nem ettől lesz barátnője, de dobhat az esélyein?
2019. máj. 23. 22:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%

Sokat számít és sokat dob az esélyeken. Amikor átlagos alkatom volt, akkor átlagos helyzetben voltam. Néha-néha bejöttem 1-1 lánynak és kész.

Aztán egyetemen kicsit eltunyultam, jött egy kis pocak. Egyáltalán nem zavaró, nem nagy, tényleg csak pár kiló. Egy lány sem vett észre...

Aztán elkezdtem edzeni újra, kb. fél év alatt már látható izomzat jött rám. Meglepően sok lány nézett meg az utcán és többen is próbálkoztak ismerkedéskor.

Lehet szépítgetni a dolgokat és álszenteskedni, de az ismerkedések 90%-a a külsőn dől el. Ha valakit meglátunk, akkor nem a kedvessége fog átjönni, hanem a kinézete. A sportos izomzatért meg olvadoznak a lányok.

2019. máj. 24. 02:38
 12/15 lilla64 ***** válasza:
100%
Izlések különböznek.Én nem szeretem a tulságosan kigyúrt pasikat.Ne legyen pocakos,normális testalkat.
2019. máj. 24. 06:43
 13/15 anonim ***** válasza:
8%
A nőknél ez azt jelenti, hogy legyen kigyúrva, az pedig alapelvárás minden nőnél.
2019. máj. 24. 08:51
 14/15 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!
2019. máj. 24. 09:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem fontos, mert én is rendszeresen sportolok, és aktív életet élek. Számomra ez lényeges közös pont, mert rossz a tapasztalatom a nálam passzívabb életet élőkkel, akik nyavalyognak, visszahúzni próbáltak, vagy lebeszélni, minek csinálom. Akkor inkább olyat keresek, aki ezen a téren hasonló, és nincs ilyen vita.
2019. máj. 24. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!