Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen frusztrál, hogy szűz vagyok mások 17 évesen átesnek ezen én meg sehol nem tartok. Van itt olyan, aki megbánta az elszalasztott éveket?
Jah hát ez ilyen.
Nekem ugyan ez volt férfiként. Egy csalódás után inkább az egyetemre meg a munkára koncentráltam. 5 évig csak 1 randin voltam mert én is ilyen 180 órákat vittem egy héten.
Csak az a baj, hogy nagyon el lehet szokni így a dolgoktól, és az ember megtanul mindent 100%-ban önállóan csinálni. Egy kicsit meg is kérgesedik.
Nekem borzasztóan nehéz volt visszarázódni az egészbe, semmi kedvem nem volt "randizni" meg másokhoz alkalmazkodni. Legfőképp az alkalmazkodási képességet gyilkolja le nullára a "szingli lét".
Aztán egyszercsak a munka nem ad már akkora lendületet és hiányozni fog valami.
Főleg az elvesztett fiatalság. Ez most van, és soha többé nem fog visszajönni. Engedni kell kicsit az elvekből, mert ez nagyon fog fájni később. Nőként is...
Nem szabad ennyire a szüzességet felmagasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!