Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után betegség?
Tegnapelött szakított velem a barátom. 3 évig voltunk együtt,nagy szerelem volt, ő volt a lelkitársam, és én meg mindig szeretem...nagyon.
Rengeteget sírtam, kb tudatomin kívül voltam utána az aznap.
Ma reggel mikor felkeltem rázott a hideg, piros/fák a torkom, lázas vagyok.
Egy barátnőm szerint simán lehet a szakítás miatt okozott traumától?
Tényleg lehet attól?
Lehet a mostani elég gány idő miatt betegség is, de a szakítás miatt is lehet. Vannak olyanok, akik pl. vizsga előtt annyira izgulnak, hogy belázasodnak.
Más tünet van? Valahogy le kéne nyugodnod.
A stressz legyengíti az immunrendszert, szóval lehet összefüggés, de csak annyiban, hogy egy betegség már lappangott benned és így könnyebben kitört rajtad. Adj magadnak időt a gyógyulásra.
Ha elhagyott és nem szeret már, akkor nem ő volt a lelki társad. Az igazi még valahol téged keres.
Velem is volt már olyan, hogy elvesztettem valakit (barátot, még csak nem is párt) majd pár napra rá furán megbetegedtem.
Láz semmi, köhögés, torokfájás semmi, de napokra teljesen elveszettem a hangom, szinte alig tudtam megszólalni.
Aztán egyik nap arra ébredtem, hogy rendbejöttem.
Szóval igen, létezik ilyesmi, a stressz okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!