Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják ezt sokan nagy korkülönbségnek?
Más korosztály vagytok, tényleg sok ez így. De idővel nem lesz ez annyira gáz.
2019. máj. 18. 19:16
Gondolom lakása és autója is van, nem furcsàlják csak téged sorolnak be egy bizonyos női szintre ;)
2019. máj. 18. 19:21
Nem kell foglalkozni mások véleményével, senkinek semmi köze hozzá!
2019. máj. 18. 19:22
Mi is 23/33 felallassal vagyunk együtt, de en eletemben eloszor itt, gyakorin hallottam, hogy ez valami nagy, mar "megemlitendo" korkulonbseg. Nekem eloben senki nem mondta ezt meg. Bar, a csaladom ismer, kozelebbi baratnoim pedig mind 27-28 even felüliek, szoval valoszinuleg ezert sem lepodott meg senki, mert szamukra is ez a normalis korosztaly, rolam meg tudjak, hogy mar-mar koravén vagyok :'))). Valoszinuleg sokan azert tartjak ezt soknak mert meg magukat se latjak felnottnek huszoneves koruk elso eveiben, ezert azt hiszik, hogy a harmincasok mar valami "nagyon felnottek". Reszemrol nekem ennyi kell. En ha valamilyen veletlen folytan neha neha 20-24 evesek tarsasagaba kerülök mindig csak amulok es bamulok, hogy mennyire nincs kozos temam es semmim a nagy tobbsegukkel, es meg csak nem is vagyunk egy dologra meg irany szintjen sem.
2019. máj. 18. 19:23
Én úgy vagyok vele, hogy 18 felett mindenki akkora korkülönbségű kapcsolatba megy bele, amekkorába akar. Ha megkérdezik a véleményem, akkor azért elmondom.
És igen, ez nagy és ritkán működik. Persze, egy ideig minden szép és jó, de utána általában előjönnek azok a dolgok, amik miatt nem fog működni. Ez a "már nem vagyok 17-18, hanem már 22" szintű szöveg és a "rég nem vagyok már gyerek" szövegű ÖSSZES nő ismerősöm igazából még tiniszinten mozog. Bocs, ezt tapasztalom. Van köztük olyan, aki már hozott össze gyereket rossz kapcsolatból, olyan is, aki hangoztatja az érettségét, miközben a pasiját szidja és hasonlók. A tinikor kitolódott, ha tetszik, ha nem. Természetesen lehet már valaki 18 és 22 évesen is érett, de nem ez a jellemző. Ez pont olyan, mint amikor a kedves srácok hangoztatják, hogy mennyire kedvesek.
2019. máj. 18. 19:25
Mi is szoktunk kapni megjegyzéseket meg néha elég furin néznek ránk az utcán...En 27vok párom 38. Mondjuk engem sokszor fiatalabbnak néznek a koromnàl...meg olyan kis vékonyka kislánynak tűnök mellette..de mi is jól megvagyunk...
2019. máj. 18. 21:10
Viszont H a kérdésedre is válaszolják azért mert van különbség 22 és 22eves között is...van aki már 17-18 évesen dolgozik saját magát eltartja de van aki még 24evesen is iskolába jár apa anya fizet neki mindent és akk teljesen más értékrend alakul ki... másképp gondolkodik...nálunk pl hiába ő az idősebb én sokkal érettebben gondolkodok nála, neki ott van az anyja aki még most is kihúzza a szarbol ha vmi hülyeséget csinál én úgymond csak magamra számíthatnek...
2019. máj. 18. 21:21
Mert az. Majd meglátod, ha megjön az eszed. Nem attól leszel érett, hogy egy évtizeddel idősebb pasit szerzel magadnak, inkább épp ellenkezőleg. Na meg a párodról is elárul valamit, ha csak naiv fiatal lányokat képes és akar elcsábítani. Én is 22 éves vagyok, de eszembe sem jutna harmincas pasival kezdeni. Érett emberek a korosztályomban is vannak, csak keresni kell. Aki ennyi idősen még ott tart, hogy az én korosztályomat akarja felszedni, azzal valami nincs rendben.
2019. máj. 20. 06:05
Kapcsolódó kérdések: