Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 160cm alatti lányok, akiket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

160cm alatti lányok, akiket sokan elnyomnak, jo lenne ha egyszer durvan beolvashatnatok egy 190centis pasinak?

Figyelt kérdés
Kiváncsi lennek egy ilyen szitura
2019. ápr. 9. 16:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Bocs,de ennek semmi értelme nincsen!
2019. ápr. 9. 16:39
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Attól még, hogy 160cm vagyok, nem jelenti azt, hogy elnyomnak. Sőt, sokszor nő létemre elég férfias kiállású, határozott, domináns vagyok, ezért most azon dolgozom, hogy kicsit nőiesebb legyek, mert tudom, hogy ez nem lesz jó így. Nem esne jól különösképpen beolvasni senkinek.
2019. ápr. 9. 16:41
 3/11 anonim ***** válasza:
83%

Beolvasni?

Szerintem az a legjobb elégtétel, hogy milliós fizetésem van.

2019. ápr. 9. 16:47
 4/11 anonim ***** válasza:
48%
#2: Ez miért ne lenne jó, ez még nem zárja ki, hogy vonzó legyél, ne akarj megváltozni. :)
2019. ápr. 9. 17:09
 5/11 anonim ***** válasza:
72%

Alacsony vagyok, ráadásul kövér is. Mégsem nyom el senki. :D

Amúgy is beolvasok bárkinek, aki megérdemli. Mindegy, hogy hány cm...

30/N

2019. ápr. 9. 19:22
 6/11 anonim ***** válasza:
156 cm vagyok, 50 kg alatt, és sose nyomott el senki. Sőt, küldtem el jó nagydarab pasit is a p.csába. Mi ebben olyan nagy cucc?
2019. ápr. 9. 19:55
 7/11 anonim ***** válasza:
62%
Értelmesebbnél értelmesebb kérdések...
2019. máj. 8. 08:51
 8/11 anonim ***** válasza:
69%
Mért szerinted a 160cm alatti lányok nem lehetnek olyan dominánsak mint a 160 cm felettiek? Nálunk az osztályba pl az egyik legalacsonyabb csaj volt a lányok közt a legdominánsabb, és nem csak a szája volt nagy de az egyik legerősebb is volt.
2019. máj. 8. 09:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Sokan félreértik ezt a beolvasást. Az csak formailag beolvasás hogy a kiscsaj mondja a magáét a nagydarab srác meg meg csodálkozva hallgatja mit köhög a bolha. Itt a nagydarab pasin múlik hogy össze csomagolja a csajt vagy békeszeretőként nyugiban marad-e. Vagyis csicskítás a valóságban nincs a képletben aminek elméleti lehetőségét most a kérdező felveti” mi lenne ha mégis lenne” alapon
2019. máj. 8. 10:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Pont 160 centi vagyok, de sose nyomtak el. Karakán vagyok, kiállok magamért, de ez nem függ össze a másik fél magasságával. Nem kellett ilyen miatt beolvasnom senkinek és nem is látom értelmét.
2019. máj. 8. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!