Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is sokan vannak az alap megélhetés miatt rossz párkapcsolatokban?
Nem rossznak mondanám, inkább csak megalkuvónak.
ha lenne hova menni és miből fizetni egy másik lakást, gyerektartást, új életkezdést, még ennél többen elválnának.
Miért kell összeállni akárkivel, főleg ellenkező nemből?
Lehet azonos nemű lakótársat is keresni.
Vagy el lehet költözni Pestről vidékre, ott olcsóbbak valamennyivel az albérletek és még közlekedést se kell fizetni.
Gyógyszerek? Egy 25 éves elméletben nem szed semmilyen gyógyszert. Max a nők fogamzásgátlót. Elég baj az, ha valaki ennyi évesen gyógyszert szed.
Lehet kimenni külföldre dolgozni. Lehet másodállást vállalni. Lehet tovább képezni magunkat.
Mindenre van megoldás, csak akarni kell.
Tv minek? Ott az internet! És minek a szórakozás, ha a megélhetés van előbb? Teremtse meg rá a pénzt és csak utána szórakozzon.
Dohányzik az illető? Iszik alkoholt? Turiból is lehet olcsón, jó minőségű ruhákat venni.
Az immunrendszert lehet erősíteni naranccsal (ami ha jól tudom most 200 ft a tescoban), citrommal, gyömbérrel, mézzel, fahéjjal..stb. Egy jó minőségű 1 kg akácméz pl. nálunk a piacon 2200ft, 5 napig elég volt.
Nem a kifogásokat kell keresni, hanem a megoldást!
Egy percig sem tudom sajnàlni azt, aki csak érdekből van kapcsolatban.
Összeköltözhetne olyannal, akibe szerelmes, vagy egy bérlőtárssal (haverral), és anyagilag pont ugyanott van. Ennek ellenére önszántából belemegy egy èrdekkapcsolatba, aztán szenved, hogy szexelnie kell a megélhetésért. Ostoba. Ha lenne esze, egyszerűen pénzért szexel. Ugyanott van, csak jóval több pénzért.
Ennyi a véleményem.
*jav:
". nálunk a piacon 2200ft, 5 napig elég volt."
5 hónapig elég volt
3-as voltam
Ki keres 130 ezer forintot? Valamint Budapesten kívül seholse 75 ezer egy 20 negyzetmeteres garzonlakás, szakmunkás vagyok 19 éves koromig tanúltam szakma+okj
Azóta külön élek saját lakásban egyedül, tudok félretenni és szórakozni is a fizetésemből, nem tudom sajnálni azt aki egy épkézláb szakmát nem tudott összehozni azt meg főleg aki diplomájával nem tud semmit sem kezdeni.
2019. január 1-jétől havibér alkalmazása esetén 149 000 forint, hetibér alkalmazása esetén 34 260 forint, napibér alkalmazása esetén 6860 forint, órabér alkalmazása esetén 857 forint.
Kedvezmények nélkül a nettó bér: 99.085 Ft
2019. január 1-jétől havibér alkalmazása esetén 195 000 forint, hetibér alkalmazása esetén 44 830 forint, napibér alkalmazása esetén 8970 forint, órabér alkalmazása esetén 1121 forint.
Kedvezmények nélkül a nettó bér: 129.675 Ft
Az ország háromnegyede minimálbéren, vagy garantál bérminimumon él!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!