Feladtatok már áhított szakmát, munkát és választottátok azt amit nem szerettek anyagi okok miatt, rossz fizetés, megélhetési gondok miatt például?
Nem, de a határán vagyok. Pocsék érzés. Rengeteg időt és pénzt fektettem abba, hogy azzal foglalkozhassak amivel szeretnék, de úgy tűnik nem fog menni...
Szerintem érdemes azt végig gondolni, hogy okoz-e akkora örömet a választott munka, mint amekkora problémát a megélhetési gondok? Merre billen az a bizonyos mérleg?
Igen, de még annyira nem voltam belefolyva. Kicsit "árulónak" éreztem magam, de amikor kitaláltam, hogy azzal szeretnék foglalkozni (művészeti terület), akkor még nem éltem külön, nem kellett albérletet, rezsit fizessek, stb. Így fogalmam sem volt a dolgokról.
Egyébiránt én szeretem azt, amivel most foglalkozom - vagyis most épp munkát keresek - de próbálkozom olyan állást találni, ahol esetleg a kettőt együtt tudnám végezni. Szóval ami kreatív és mégis jól fizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!