Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinalok rosszul?
Figyelt kérdés
Elsőnek is lezokezem, m.... vagyok, bar egyaltalan nem mondjak meg rólam, bar most nem ez a fontos, megismertem egy fiut,akivel lassan 4 hónapja vagyok eggyut, a problema ott kezdodik, ami nagyon zavar, hogy amikor eggyut vagyunk , otthon mindig bekell szamoljak, hol vagyok... kivel.. es idoben haza kell erjek, pedig itthon mar elmondtam.. anyumnak mi a helyzet, es igy gondolhatja hogy randizgatom, de egyszeruen nem akarja elfogadni, hogy velem mi a helyzet... nemis beszelunk rola, azota es ez nagyon zavar mimdig aztmondja lanyokkal probalkozzak, es ezt a paromon latom h zavarja..csak nem mondja mivel sokszor haza kell szaladjak.. ezert hibasnak is erzem magam, ne ertsetek ferre imadom a szuleimet es ok is engem, csak olyan nehez igy túl esni ezen.. annyira el szeretnem mar mondani hogy van valakim, aki szeret, es enis őt, csak egyszeruen nincs batorsagom... elejuk allni, es mondani szeretek valakit... elni akarom az eletem :/ ti mit tennetek helyembe?.2019. máj. 18. 00:00
1/4 A kérdező kommentje:
Sokszor ugy érzem semmi értelme az életemnek😄. Ugy élek h mindenkinek megfeleljek, de az ami nekem jó, az érdekében sohasem teszek semmit...
2019. máj. 18. 00:05
3/4 anonim válasza:
Attól, hogy b*zi vagy, még férfi vagy, nem egy kislány, akire jobban kéne vigyázni, ha elmész a haverokkal is ugyan az, mintha heteró lennél, csak itt máshogy és máshol folyik más, mint a szokványos kapcsolatokban, de ehhez tulajdonképpen ugyan úgy nincs semmi köze másnak rajtatok kívül, mint ahogy ahhoz, hogy egy heteró pár mit csinál egymással. Nem különösebben szimpatikusak nekem a búzavirágok, de ha apád lennék, előbb adnék egy nyakast neked azért, hogy nem állsz ki a társad és magad mellett, mint, hogy mit hova dugsz vagy dugnak neked.
32/f
4/4 lilla64 válasza:
Ha nem vonzódsz a lányokhoz hiába is akarják erőltetni a dolgot.Magyarázd meg nekik,hogy ez van,fogadják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!