Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » En csinalok valamit rosszul?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

En csinalok valamit rosszul? Vagy mi a baj velem?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 21 eves srac vagyok. A nok szerint helyes vagyok de van aki szerint nem. Meg is valahogy nem megy nekem az ismerkedes. Hiaba irok ra egy nore szinte eredmenytelen. Legalabb is az atlag vagy kicsit csinosabb noknnel.

2018. jan. 23. 01:07
 1/7 anonim ***** válasza:

"A nok szerint helyes vagyok de van aki szerint nem"

Ezzel mi a gond? Van, akinek tetszel, van, akinek nem. Ez minden emberrel így van a világon.

"Hiaba irok ra egy nore szinte eredmenytelen."

Hol? Mert nem mindegy, hogy ismerkedős oldalon, vagy egy szakmai portálon. Utóbbin nyilván kevesebb lesz az esélyed. És élőben mi a helyzet?

"Legalabb is az atlag vagy kicsit csinosabb noknnel."

Ha így beskatulyázod őket, te mit vársz? Talán ők is az átlagosnál jóképűbb férfiakra írnak csak rá. Nincs gond, ha neked az tetszik, de a stílusod érdekes ezzel kapcsolatban. Ez írásban is megnyilvánul?

2018. jan. 23. 01:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy ki tart helyesnek. Ha a lány barátaid mondták, akkor felejtsd el.
2018. jan. 23. 01:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Dehogy nem. Csak azert irtam ugy hogy tobb infoval tudjak szolgalni. Nehogy az legyen hogy biztos csak a fullos csajoknnal probalkozok. Elobben nem szokott evvel gond lenni. Csak mostanabban nem igazan jarok el sehova. Baddoo, tinder, jaumo
2018. jan. 23. 01:25
 4/7 1112 ***** válasza:
Ez a sors. Momentán még nincs itt az ideje, hogy megérkezzen az életedbe valaki. Legalábbis ,eddig még nem jött el, de lehet, hogy holnap már eljön. Ki tudja?
2018. jan. 23. 01:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Le kellene szakadni ezekről a szar,általad említett szarságokról.És a való életben próbálkozni,elmenni ide-odA.
2018. jan. 23. 01:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Nincsennek lany barataim nem szoktam nokkel baratkozni. En is hive vagyok ennek a sorsos dolognak. Elobben valojabban jobb dolog ismerkedni. Minden parkapcsolatom igy alakult ki. De nem ertem hogy a netten miert nem megy?
2018. jan. 23. 01:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor bízzatok csak a sorsban... :D
2018. jan. 23. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!