Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélitek? Őszintén! (lent)
Az alábbi dolgokat ma tudtam meg a legjobb barátnőmről...
Megtaláltam totálisan véletlenül az anonim blogját, amikor nála voltam.
Egyszerűen nem tudom mit gondoljak..
A barátnőm, nevezzük Sz.-nek, egy kocsiban vesztette el a szüzességét, egy 31 éves pasival, mert félt, hogy a barátjával felsült volna az első alkalomkor.
Amikor nem volt pénze, pasikkal feküdt le, akiket a neten talált, Pénzért!! De ilyen 35-60 közötti pasikkal...
Most összejött egy fiúval, alig 2 hete, de tegnap este meg lefeküdt az unokabátyámmal..
Teljesen kifordult magából. Hihetetlen.
Kérlek őszintén írjátok le a véleményeteket, én már szavakhoz sem jutok...
Konkrétan egy fürdőskur.váról van szó, sajnos manapság egyre több ilyen fals értékrendű, primitív tini leledzik e földgolyón. Próbáld meg jobb útra téríteni, ha nem sikerül, akkor inkább szakítsd meg vele a kapcsolatot.
Amúgy az nem lehetséges, hogy a blogja csak valamiféle fantáziauniverzum része kitalált történetekkel, E/1 személyben?
Sajnos a lányok jó része ezt csinálja...
(Csak nem mindegyiknek látod a blogját.)
szánalmas
kis k*úrva.
ne legyél a barátja
én a helyedbe nem lennék
........
vagy mond el neki.....
25 /L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!