Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítélitek? Őszintén! (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélitek? Őszintén! (lent)

Figyelt kérdés

Az alábbi dolgokat ma tudtam meg a legjobb barátnőmről...

Megtaláltam totálisan véletlenül az anonim blogját, amikor nála voltam.

Egyszerűen nem tudom mit gondoljak..

A barátnőm, nevezzük Sz.-nek, egy kocsiban vesztette el a szüzességét, egy 31 éves pasival, mert félt, hogy a barátjával felsült volna az első alkalomkor.

Amikor nem volt pénze, pasikkal feküdt le, akiket a neten talált, Pénzért!! De ilyen 35-60 közötti pasikkal...

Most összejött egy fiúval, alig 2 hete, de tegnap este meg lefeküdt az unokabátyámmal..

Teljesen kifordult magából. Hihetetlen.

Kérlek őszintén írjátok le a véleményeteket, én már szavakhoz sem jutok...

2010. júl. 6. 23:28
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Szívesen megismerkednék vele. :$
2011. febr. 9. 23:23
 22/27 anonim ***** válasza:
52%

Konkrétan egy fürdőskur.váról van szó, sajnos manapság egyre több ilyen fals értékrendű, primitív tini leledzik e földgolyón. Próbáld meg jobb útra téríteni, ha nem sikerül, akkor inkább szakítsd meg vele a kapcsolatot.

Amúgy az nem lehetséges, hogy a blogja csak valamiféle fantáziauniverzum része kitalált történetekkel, E/1 személyben?

2011. febr. 10. 00:39
 23/27 anonim ***** válasza:
Nem lehet csodálkozni,hogy sok fiatal ilyen,a szennymédia azt sulykolja beléjük,hogy ez a menő,lásd pl.Csaló Világ szereplői,meg a többi szenny.
2011. febr. 10. 00:45
 24/27 anonim ***** válasza:

Sajnos a lányok jó része ezt csinálja...

(Csak nem mindegyiknek látod a blogját.)

2011. febr. 10. 01:22
 25/27 anonim ***** válasza:
Nem ítélhetem el, mert nem ismerem. Nem valószínűsítem hogy úgy általában zökkenőmentes élete volt és a szüleit se tudom kik. Ha ottvagy neki, mint barát akkor tedd meg a lehető legtöbbet, hogy normális útra tereld amíg nem késő. Beszélj a lelkére, és mindenképp mondd, hogy ennek rossz vége lesz. Ja, és utólag ne vágj fel rá, ha igazad volt, mert azzal az ellenkezőjét éred el mint amit szolgálni hivatott: Hogy bízzon benned és adjon a szavadra.
2011. febr. 10. 07:40
 26/27 anonim ***** válasza:
Akárhogy is nézzük, a barátnőd egy kur*a. Vannak helyzetek, amikor "elfogadottabb" lenne pénzért szexelni, de nem hiszem, hogy 18 évesen annyira rávitte a muszáj erre a dologra, és nem volt más választása. Pl. normális munka.
2011. febr. 10. 07:48
 27/27 anonim ***** válasza:

szánalmas

kis k*úrva.

ne legyél a barátja

én a helyedbe nem lennék

........

vagy mond el neki.....

25 /L

2011. febr. 10. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!