Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyen gázos lesz ha 28 éves pasiként rámegyek a kis édes selyemmókus 17-18 éves diákmunkás lányokra?
Figyelt kérdés
Elképesztően vonz az a korosztály, lüktet bennük az élet.2019. máj. 16. 14:20
11/22 A kérdező kommentje:
Miért ne lennék elég jó nekik? Magas vagyok, nagyfarkú, humoros pasi.
2019. máj. 16. 14:34
12/22 anonim válasza:
nagyfarkú
és ezt szerinted honnan tudják?letolt gatyóval udvarolsz nekik?
13/22 anonim válasza:
Nem tudom, kinek a képeit tetted fel eddig, de az a Balázska kinéz egy kiélt 35 évesnek. Aki nem is jóképű. Szerinted egy 17 éves kislány erre vágyik?
14/22 anonim válasza:
Vezető dolgozó koromban az ilyen extrém esetek résztvevőit külön-külön behívattam magamhoz és ismertettem velük (mert láthatóan nem ismerték) a munkahelyi etika szabályait. Hangsúlyozom, hogy ez nem arról szólt, hogy munkatársak ne udvaroljanak egymásnak!
15/22 A kérdező kommentje:
Igen, rám vágyik.
2019. máj. 16. 15:13
16/22 anonim válasza:
Igen. Le lehet olvasni majd rólad, hogy egy beteg ember vagy, aki 28 évesen ébred rá arra, hogy mennyi mindenből kimaradt vagy nem ért el semmit, nem valósította meg az álmait, nem elégedett az életével és már most megkezdődik nála egy ilyen kis előrehozott kapuzárási pánik. Úgy érzi, hogy akkor most majd megmutatja, hogy még mindig van benne élet, fiatalos stb., (ami egy kívülálló szemével nézve már nem feltétlenül igaz) és akkor majd mekkora király lesz, ha tinilányokat szed fel. Röviden szólva kompenzálni akarja a sikertelenségét vagy önigazolást keres. Ez lehetséges, hogy egy-két fiatal tininek bejön vagy esetleg nem értik vagy nem veszik észre vagy akármi, de az értelmesebbeknek ez max. inkább a "mit képzel magáról a bácsi" kategória. Minket is meg szoktak találni idősebb férfiak, akik azt gondolják, hogy na ők a nagy macsók, az igazi, érett férfi stb., és akkor majd jól elkapják a fiatal lányokat...hát a barátnőimmel max. kiröhögjük őket, mert eszméletlenül gáz amit művelnek. Ha ez egy társaságon belül egy adott közösségben történik, akkor el is terjed a híre (pl. van egy kedvenc iszogatós-eszegetős-biliárdozós helyünk, ahová jár egy-két ilyen "bácsi", akiről mindenki tudja, hogy mekkora szerencsétlen nyomorultak, mindneki rajtuk röhög).
17/22 A kérdező kommentje:
Hány éves vagy utolsó? Öregnek éreznél engem magadhoz?
2019. máj. 16. 15:44
18/22 anonim válasza:
Én nem tartalak öregnek a dologhoz Bazsi.
Hajrá.
Csak ne pamacsozd le őket meg selyemmókus. :D
19/22 A kérdező kommentje:
utolsó, lányka vagy?
2019. máj. 16. 16:54
20/22 anonim válasza:
Ennyi idősen már van tapasztalatod, egzisztenciád, önbizalmad, fel tudnak rád nézni ezek a kis fiatal feszes csajszik. Ők illenek korban hozzád. Van itt pár károgó ráncosodó hárpia, de meg kell tanulnod lefosni az irigy véleményüket. Előre Papesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!