Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gázos téma, valaki tanácsot tudna adni?
Figyelt kérdés
A probléma, hogy nem merek a páromnál aludni, mert félek, hogy nem tetszem neki, vagy kiábrándul belőlem, mert véletlen szellentek vagy hasonló dolgok.. sosem történt még ilyen és félek, ha megtörténik, akkor kiábrándul és már nem lesz olyan a kapcsolatunk. Mit tehetnék?2017. jan. 31. 07:03
2/10 anonim válasza:
csináld fokozatosan. legyél vele sokat. olyat is csinálhatsz, hogy ha az éjszaka közepén felébredsz és mehetnéked van, akkor mész. hagyj egérutat magadnak.
3/10 A kérdező kommentje:
Ez nem lenne rossz ötlet, hogy elmegyek, csak az a gond, hogy megsértődik, pl múltkor is azon kaptunk össze nagyon, hogy nem mentem el hozzá, mondtam , hogy nincs kedvem, de nem tetszett neki, és biztos azt hiszi, hogy valami bajom van vele. De félek a félelmeimről beszélni vele.
2017. jan. 31. 07:27
4/10 A kérdező kommentje:
Lány vagyok..
2017. jan. 31. 07:50
5/10 anonim válasza:
Szerintem tisztában van vele, hogy te is eregetsz néha galambokat stb... Lehet õ meg horkol mint állat :D Ülj le vele és mond meg neki,"Drágám én szívesen nálad alszok de az álmomban történõ bélmozgások következményéért, gondolok itt egy-két tubicára, nem vállalok felelõsséget"
6/10 anonim válasza:
és a lányok nem nőnek fel?
komolyan XD hagyd már ezt..természetes.
jó oké ne fingj az orra alá, de azért nem kell ezt szégyellni meg tartogatni..:/
7/10 anonim válasza:
"Drágám én szívesen nálad alszok de az álmomban történõ bélmozgások következményéért, gondolok itt egy-két tubicára, nem vállalok felelõsséget"
Hát ez hatalmas :DDDDDDDDDD
8/10 anonim válasza:
Még nem nőttél fel egy kapcsolathoz. Ezert nem kene 15-16 evesen fiuk agyaba jarkalni (vagy ezen toprengeni a gyakorin). Majd 20 eves korod korul jobb lesz, addigra el mered gondolni, hogy a parod is ugyanolyan emberi funkciokkal bir, mint te magad. Addig meg eleg a gimi folyoson "pasizni".
9/10 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt? Szerintem feleslegesen parázol ilyeneken, nyílván tisztában van az emberi szervezet működésével.:) Nálam előfordul álmomban,hogy a fogaimat csikorgatom, de volt hogy olyan szinten nyomtam, hogy a haverok a koliban annak idején rám szóltak, hogy elég hangos. Mondom bocs, álmomban csináltam. Most ebbe gondolj bele, itt aludna mellettem egy nő és egyszer csak hallana valami recsegést.:)
10/10 anonim válasza:
A tini párkapcsolatok egyel odébb van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!