Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi, vagy nő, akinek 30 éves kora után volt az első kapcsolata?
Esetleg szűz is volt még? Vagy az ismerőseitek között van ilyen ember?
Mi a sztoritok? Kort, nemet is kérnék. Köszönöm.
Ez az érzékenység legyőzhető. Csak gyakorolni kell kicsit a határozott keményvonalas férfi jellemet. Kicsit ki kell használni a lányokat, önzőnek lenni.
Ez a lelkizés meg morális baromság az amit ki kell írtani magatokból, mint valami autoimmun betegséget. Sohasem lehet meggyógyulni, de tünetmentesíteni igen. Vagy elnyomni.
Na jön a genderbaromság.
Nem szabad ilyen szellemi méregre hallgatni kedves férfitársaim.
A mai feminista / femináci nők fújják ezt a marhaságot, kedves férfiként meg bólogatsz mint egy kiskutya.
Aztán valami mégsem működik, és szépen lelép azzal a keményvonalas pasival, aki telibeszarja őt is, meg az érzelmeit és téged is. Úgy lecsap a kezéről, mintha levegő lennél. Mert a biológia ellen nem lehet harcolni gender bölcsész baromságokkal. A jutalomközpontodat, neurohormon rendszeredet nem tudod kijátszani. Arra fogsz nedvesedni, aki izgat szexuálisan, nem a kedves "lúzerekre". Ez csak papíron működik.
20-25 között folyamatosan így jártam nice guyként, tudjátok hányszor dobtak emiatt? Én meg a kis érzelmeim, gyengeség a köbön.
Aztán fokozatosan kineveltem magamból, és már én vagyok a másik oldalon.
Legutóbb lazán randiztam egy lánnyal akinek elégedetlen volt a penészvirág pasijával. Sajnálom, nem érdekel...ez egy verseny. Az győz aki nagyobb erőt prezentál.
Nem lelki szemeteszsákot keresnek valójában a nők, hamem olyat aki mellett nőként érezhetik magukat.
Ez működik, szóval ne hallgassatok a feminista toxikus tanokra. Vagyis de 😃 annál több gyenge lúzer konkurencia lesz 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!