Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok melyik férfit ismernétek meg közelebbről?
Külső/belső tulajdonságokat fogok írni, mellyel egy bármilyen elképzelt szituációban magára vonta a figyelmeteket (ez tűnik fel először). Ezek közül egyet válasszatok, akivel megismerkednétek bármilyen céllal és egyet, akivel semmi szín alatt. Választásotokat legyetek szívesek indokolni és ha nem gond, a korotokat is megadni.
Külső Belső
-magas -határozott
-alacsony -visszahúzódó
-vékony -bátor
-kövér -gyáva
-sportos -kapzsi
-jóképű -segítőkész
-sebhelyes -vidám
-jó seggű -nyitott
-25 alatti -szomorú
-35 alatti -nagy dumás/vicces
-40 alatti -cinikus (dr House)
Akivel megismerkednék: magas-határozott, jóképű-segítőkész.
Kettőt írtam mert nem nagyon tudok a kettő között dönteni, mindkét belső tulajdonság fontos nekem. A magasság mondjuk nem annyira vonzó mert picike vagyok, nekem a maximum 180 centi. Az ennél magasabb pasik már inkább megijesztenek. :D A határozottság nekem fontos, mivel én is az vagyok. Nem szeretném úgy érezni, hogy elnyomom vagy ráerőltetek bármit is. A segítőkészség meg egyértelmű, nem szeretem az önző embereket.
Akivel semmiképp: sportos-kapzsi, alacsony-visszahúzódó.
Itt is kettő lett mert mindkét belső tulajdonság taszít. Az anyagias, kapzsi embereket nagyon nem szeretem, én ennek pont az ellentéte vagyok. A sportossággal nincs baj, de a kapzsiság elnyomja a "fényét". Alacsonysággal nem zavar a 158 centimmel, de én nyitott, kíváncsi, szociális ember vagyok így zavarna ha a párom nagyon visszahúzódó lenne.
magas -határozott
jóképű -segítőkész
sebhelyes -vidám
jó seggű -nyitott
35 alatti -nagy dumás/vicces
40 alatti -cinikus (dr House)
#5. Ahogy mondtam kezeljétek ezeket a férfiakat úgy, hogy ez 22 fajta férfi, akinek egy külső vagy belső tulajdonsága alapján felfigyeltetek mondjuk egy parkban, miközben üldögéltek. Mely az a a külső vagy belső tulajdonság, melynek alapján kíváncsiak vagytok a többi tulajdonságra, mellyel a kipécézett személy még rendelkezik.
Továbbra is....ne tulajdonságpárként kezeljétek őket, külön akartam külsőkre és belsőkre bontani, csak így írta ki.
Ismerkednék: -magas -határozott
-vékony -bátor
-jóképű -segítőkész
-sebhelyes -vidám
-jó seggű -nyitott
-35 alatti -nagy dumás/vicces
-40 alatti -cinikus (dr House)
Az alacsony-visszahúzódó a semleges kategória. Én is eléggé magamnak való vagyok, a vele való megismerkedéshez kicsit egyedibb körülmények szükségesek. Az alacsonyság meg elég relatív. 170 sokak szerint alacsony, engem nem zavarna.
A maradékot hanyagolnám inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!