Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden egyedülálló 40 körüli nő defektes?
42 vagyok, pár éve elváltam, saját döntés volt. Tehát lehetnék házas negyvenes nő is, máris nem tartanál defektesnek? Pedig akkor volt sok lelki bajom, mert boldogtalan voltam a házasságomban. Az ex férjem elült volna a langyos kakiban élete végéig, én nem. Nos, nem érzem magam defektesnek. A gyerekem miatt nem nagyon ismerkedem, csak ímmel-ámmal, ezért is vagyok egyedül. Nekem is nevelő apám volt, nem voltak jó élményeim, nem akarom a gyerekem hasonlónak kitenni. Ja, ettől is defektesnek számítok,gondolom, de ez a defekt már 20 éve is megvolt.
Ha hasonlóan általánosító lennék, mint te, én is kérdezhetném, hogy minden egyedülálló negyvenes pasi defektes? De inkább nem kérdezem, mert bár nem nagyon találkozom az ellenkezőjével, szerintem csak azért van ez, mert nem ismerek minden egyedülálló negyvenes pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!