Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti szexeltek a párotokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szexeltek a párotokkal menstruáció alatt?

Figyelt kérdés
Milyen úgy? Az ágy nem lesz olyan? Én még soha nem voltam úgy együtt a párommal pedig nagyon kívánom és jó lenne meg ő is akarja..
2019. máj. 12. 23:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%
Igen, persze nem az első két napban, amikor erős a vérzés és fáj is a hasam, hanem az utolsó 2-3-ban. Ilyenkor jobban is kívánom.
2019. máj. 13. 06:34
 12/17 anonim ***** válasza:
59%

Csak orálisan.

Párom nem szereti a véres dolgokat

2019. máj. 13. 08:02
 13/17 anonim ***** válasza:
63%

Nem.

Bár régen exemmel volt, hogy előfordult az utolsó napon, mert ő már nagyon akarta. Érzésre kb. ugyanolyan, mint máskor, én nem vettem észre különbséget. Talán annyi, hogy egy kicsit lassabban nedvesedik, mint máskor. Az ágy nem lett olyat, egyedül a gumi volt picit véres, nem szép látvány.

De én ezt nem tartom normálisnak, és nem is kívánom a szexet, amikor a párom menstruál, simán ki lehet bírni azt a pár napot.

F36

2019. máj. 13. 13:22
 14/17 anonim ***** válasza:
76%

Igen.

Hogyhogy milyen? Ugyanolyan, mint máskor, csak színes a nedvesség.

Az ágy nem lesz olyan, magunk alá dobunk egy erre fenntartott törülközőt (de azt is ritkán maszatoljuk össze egyébként).

2019. máj. 13. 13:45
 15/17 anonim ***** válasza:
Igen!
2019. máj. 13. 20:03
 16/17 anonim ***** válasza:
66%
Amikor párkapcsolatban éltem, én akkor is szexeltem. Szerencsére nem voltak olyan erős fájdalmaim a fogamzásgátló szedése után, hogy ne bírtam volna. Úgy csináltuk, hogy törölközőt tettünk magunk alá, vagy a fürdőszobában csináltuk kádban / zuhanykabinban. Nyilván ehhez az is kell, hogy a férfi akarja és ne tartsa undorítónak, nyilván nem erőltetném olyan esetben, de mint leírtad, ilyen téren nincs probléma.
2019. máj. 13. 21:58
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Korábban nem. A mostani párommal, egyben férjemmel szoktunk, de csak análisan. Csak neki engedtem meg, előtte senkinek.

Ananális szex + orál ( én kényeztetem őt ilyenkor)

30/N

2019. máj. 14. 02:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!