Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit értenek az alatt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit értenek az alatt, hogy a nők 25 felett megcsúnyulnak?

Figyelt kérdés

Nem provokálni akarok senkit, csak annyiszor hallottam ezt itt, hogy már kíváncsi vagyok, miben nyilvánul meg.

Illetve 30+-os pasiktól egy 22 feletti lány nekik már "öreg".

Személyesen annyira nem tapasztalok ilyesmit, csak egyszer volt olyan, hogy megmondtam egy srácnak, mennyi idős vagyok, és elkezdte húzni a száját kicsit, hogy nőben ez már sok.

Mármint, nem párkapcsolatra sok, hanem egyébként is sok és kész, öreg.

Nincs egy darab ráncom se, arcra 17-nek nézek ki, elhízva sem vagyok, ugyanúgy jók rám a 15 éves kori ruháim, a ruhaméretem sem változott.

Szóval az ilyenek, hogy a 25 körüli nők elhíznak, ráncosodnak és őszülnek pusztán nem igaz.

2019. máj. 12. 11:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, én 33 évesen voltam a legjobb formámban, csinosabb, szebb arcú, feszesebb is voltam, mint mondjuk 25 évesen. (Pedig 33 évesen kétéves gyerekem volt, férjnél voltam.) Edzettem, kivirultam, öltözködtem, olyan hasizmom előtte sem volt soha (és annyian nem néztek meg az utcán sem, előtte sem, mint akkoriban.)
2019. máj. 12. 14:49
 22/25 anonim ***** válasza:
2%
Tanulságos ahogy egy nagyarcú nő rádöbben hogy vénlányként már a kutyának se kell. Ezen az se segít ha kikeni magát vagy ha maskarába bújik. Akár tetszik neki akár nem.
2019. máj. 12. 14:52
 23/25 anonim ***** válasza:
92%
22-es, az a baj, hogy fröcsöghetsz nyugodtan, attól még nem lesz nőd.
2019. máj. 12. 14:54
 24/25 anonim ***** válasza:

Számokkal dobálóznak csak.

Öreg vagyok, ha ők mondják, meg amit akarnak.

Azt nézem ki mondja.

2019. máj. 12. 18:30
 25/25 anonim ***** válasza:

Valaki írta hogy egy 30+ os kanos not nem piszkálják meg mig egy 18 evést minden 25+ os harcolna fuu istenem dzsezus itt vagy? Hallod ezt? 😅😅😅😂

Mar bocs de pont hogy a 35+ os férfiak akik ra hajtanak a 22 alattiakra azert van mert a korosztályában nem boldogul! Akár hogy akarod meg magyarázni ebben nekem van igazam! 😂 persze vannak nagy papok akik az unokájuk korosztály ara izgulnak fel de ez sem normális...

2019. máj. 12. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!