Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit értenek az alatt, hogy a nők 25 felett megcsúnyulnak?
Nem provokálni akarok senkit, csak annyiszor hallottam ezt itt, hogy már kíváncsi vagyok, miben nyilvánul meg.
Illetve 30+-os pasiktól egy 22 feletti lány nekik már "öreg".
Személyesen annyira nem tapasztalok ilyesmit, csak egyszer volt olyan, hogy megmondtam egy srácnak, mennyi idős vagyok, és elkezdte húzni a száját kicsit, hogy nőben ez már sok.
Mármint, nem párkapcsolatra sok, hanem egyébként is sok és kész, öreg.
Nincs egy darab ráncom se, arcra 17-nek nézek ki, elhízva sem vagyok, ugyanúgy jók rám a 15 éves kori ruháim, a ruhaméretem sem változott.
Szóval az ilyenek, hogy a 25 körüli nők elhíznak, ráncosodnak és őszülnek pusztán nem igaz.
Számokkal dobálóznak csak.
Öreg vagyok, ha ők mondják, meg amit akarnak.
Azt nézem ki mondja.
Valaki írta hogy egy 30+ os kanos not nem piszkálják meg mig egy 18 evést minden 25+ os harcolna fuu istenem dzsezus itt vagy? Hallod ezt? 😅😅😅😂
Mar bocs de pont hogy a 35+ os férfiak akik ra hajtanak a 22 alattiakra azert van mert a korosztályában nem boldogul! Akár hogy akarod meg magyarázni ebben nekem van igazam! 😂 persze vannak nagy papok akik az unokájuk korosztály ara izgulnak fel de ez sem normális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!