Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit értenek az alatt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit értenek az alatt, hogy a nők 25 felett megcsúnyulnak?

Figyelt kérdés

Nem provokálni akarok senkit, csak annyiszor hallottam ezt itt, hogy már kíváncsi vagyok, miben nyilvánul meg.

Illetve 30+-os pasiktól egy 22 feletti lány nekik már "öreg".

Személyesen annyira nem tapasztalok ilyesmit, csak egyszer volt olyan, hogy megmondtam egy srácnak, mennyi idős vagyok, és elkezdte húzni a száját kicsit, hogy nőben ez már sok.

Mármint, nem párkapcsolatra sok, hanem egyébként is sok és kész, öreg.

Nincs egy darab ráncom se, arcra 17-nek nézek ki, elhízva sem vagyok, ugyanúgy jók rám a 15 éves kori ruháim, a ruhaméretem sem változott.

Szóval az ilyenek, hogy a 25 körüli nők elhíznak, ráncosodnak és őszülnek pusztán nem igaz.

2019. máj. 12. 11:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
84%
Nem azert csunyaznak le 25 feletti noket, mert ez az igazsag, hanem mert bantani akarjak oket. Ez az erofolenyrol es a hatalomrol szol. Erdekes modon rendben levo eletu ferfiak sosem tesznek ilyet. Figyeld meg mi a kozos ezekben a ferfiakban: egyedul vannak es savanyuak, haragosak, rossz tarsasagok, mindent kritizalnak nem csak a noket. Nem veszitesz veluk sokat.
2019. máj. 12. 11:38
 12/25 anonim ***** válasza:
2%
11 ja persze, nincsenek csúnya nők(emberek) a világon..facepalm
2019. máj. 12. 11:43
 13/25 anonim ***** válasza:
97%

Így van ahogy 11-es is írta.

Huszonévesen az első ilyen beszólóm egy erősen kétes külsejű és lelkületű fiú volt. Soha nem lett senkije.

2019. máj. 12. 11:44
 14/25 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező, egyszerű a képlet: ha valaki így gondolkodik, azzal neked nincs dolgod. Mert ez a fajta gondolkodás számomra két dolgot árul el az illetőről:

-Kizárólag a külsőt értékeli egy nőben, más tényezők (személyiség, intelligencia, gondolkodásmód, stb.) háttérbe sorolódnak. Én a magam részéről senki mellett nem szeretnék kirakatbábu lenni, annál többre tartom magam.

-Ha a 25 már öreg, akkor jó eséllyel nem tervez hosszú távra. Ha összejön egy most 22 évessel, akkor 3 év múlva majd lecseréli, vagy mi a terv? Az ilyen gondolkodású férfiak jellemzője, hogy a saját öregedésüket nem érzékelik. Ha meg is állapodnak valaki mellett, akkor azt várják a nőtől, hogy legyen feleség és anya (nem pedig TÁRS), és miközben a feleség neveli a gyereküket, vezeti a háztartásukat, ők fiatal csajokat hajkurásznak.

Ne azzal foglalkozz, hogy te nem kellesz az ilyennel - neked ne kelljen!

2019. máj. 12. 11:44
 15/25 anonim ***** válasza:
24%

7: ezt az egészet ne úgy képzeld, hogy 24 évesen 364 naposan még jó csaj valaki, egy nappal később meg már kész, vége, mehet a lecsóba.

Mondok egy példát. Ismerős nő junk foodon élt, és nagyon jó alakja volt, semmi sport mellett. ~25 éves korában (lehet, hogy volt 26 is) a szervezete hirtelen elkezdte benyújtani a számlát, és egy fél éven belül felszedett vagy 15 kilót. Megtehette volna, hogy változtat az életmódján, és akkor elkerüli? Meg persze, csak a többség nem teszi, mert addig belefért.

Másik példa. Ismerős srác igazi parti arc volt, két végén égette a gyertyát, pia, buli, éjszaka vonalon. Kb 28-30 éves volt, mikor egy nyár alatt teljesen lerobbant. Egy két hónap alatt, a jóképű parti arcból egy 5 évvel idősebbek kinéző alkesz figura lett.

Ő is válthatott volna életmódot persze.

Ez az, amit húszon évesen, az események közepén állva nem latsz, mert éppen veled történik. Kívülről viszont látványos.

És persze, ahogy mondtam ez nem pont 25 évesen következik be, van akinél előbb, van akinél később, van aki okos, és elkerüli amennyire lehet. Ettől még nagy átlagban ez 25 körül rengeteg emberrel megtörténik, nőkkel kicsit korábban, férfiakkal pár évvel később (ahogy egy lány pár évvel korábban kezd nőies lenni, mint a fiúk érnek).

2019. máj. 12. 11:50
 16/25 anonim ***** válasza:
96%

Na de komolyan! Vannak nők akik egy ido után megcsunxulnak ehhez nem kell 25+ nak lenni ez az igenytelenségtől van és az azzal járó életkörülménytől!

30+ os pasik azert mondjak hogy a 22 öreg mert egy szánalmas lúzerek akik a saját korosztály újból nem tudnak felszedni egy not sem mert bottal sem érnek hozza azt csak az ilyen szuz 18 éveseket tudjak be fűzni...

2019. máj. 12. 11:55
 17/25 anonim ***** válasza:
8%
Kérdező, rád milyen korú férfi húzta a száját?
2019. máj. 12. 11:57
 18/25 anonim ***** válasza:
34%
16 ezt, hogy raktad össze, hogy a 30-as nő (akik általában sokkal kanosabbak) bottal se érnének hozzá, de a 18 éves szűz lány (aki gyakorlatilag bárkit megkaphat) az elmenne vele? logic@best
2019. máj. 12. 11:59
 19/25 anonim ***** válasza:
87%

Mar nem azert de en 25 vagyok es ugyanugy ram jonnek a19 eves korombeli ruhak..a kepeken neha megremulok milyen fiatalos kislanyos meg mindig a fejem.Sok 35-45 eves no ugy nez ki hogy tatva marad a szad es kb minden ferfi ugrana ra.

Rengeteg tini ugy nez ki mar most mint aki szult vagy kettot.Szoval eleg nagy hulyeseg ilyet kijelenteni hogy 25-30evesen lerobbansz meg ronda,dagadt ,rancos leszel.

En erdekes ahogy idosodom mindig rajovok hogy egy fiatal 18eves a nyomaba sem erhet egy idosebb jol tartott nonek,nehanyan olyan gyerek kepuek mintha 12evesek lennenek.Azert egy komoly ferfinak nem hiszem ez lenne az idealja..

2019. máj. 12. 12:21
 20/25 anonim ***** válasza:
87%

19-es, igen ez így van. Másrészt aki idősebb, az tudatosabb, nyugodtabb, jobban értékeli az életet, az apróbb dolgokat is. Ez nem általánosítás akar lenni, mert értékelheti egy fiatal is, de nekem is vonzóbbak azok a nők, akiken jobban érződik a kor (jó értelemben), másrészt külsőre is sokkal nőiesebbé tudnak válni.

A fiatalság nem minden... de sok harmincas is fiatalos, lehet hogy nem úgy, mint egy 18 éves, hanem inkább kisugárzásra.

Szerintem a tudatosság, az érettség, a "lenyugodott" hozzáállás értékesebbé tesz egy nőt. Nekünk férfiaknak is kell az a biztonságérzet, mint a nőknek, hogy valaki mellett jól érezzük magunkat, és megnyugszunk.

2019. máj. 12. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!