Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit értenek azon a nők, hogy szeretik, ha éreztetik velük, hogy nők?
Sok kapcsolatban előjön ennek a hiánya.
Én pl. férfiként nem tudom, mi az, amitől férfinek érezhetem magam. Illetve tudom, de ahhoz nem kell más.
Hát, mindenkinek más, gondolom. Én nem szoktam ilyeneket mondani, de a következő esetekben érzem magam nőnek:
-Amikor a másik kedveskedik, bókol
-Amikor kinyitja a kocsi ajtaját
-Amikor elismerősen néz rám
-Amikor szeret velem beszélgetni, érdekli a mondanivalóm
-Amikor a hajamba túr, a nyakamat csókolja
-Amikor felülkerekedik rajtam és játékosan lefogja a kezemet
-Amikor nem tud betelni velem és szinte felzabál
-Amikor fontos neki a kielégülésem akkor is ha az lassabban megy, mint neki
-Amikor huncut mosollyal megkérdezi, beállhat-e velem a zuhany alá
És mikor nem: ha átnéz rajtam, úgy kezel mint a barátját, nem érdekli, mi van rajtam, nem segít a szatyrokkal bevásárlás után, nem keresi az alkalmat, hogy hozzám bújjon, ha én bújok, épp annyira érdekli, mintha a szomszéd kutyája lennék, a szexet már elvárja és nem felizgat, hogy én is akarjam, ha nincs orgazmusom, az nyűg neki és nem kihívás, közös zuhany velem? Ugyan már....
Én is főleg magam miatt érzem magam annak(már amikor :D).
Ha mégis a másik szempontjából nézem, akkor nyilván az, hogy bizonyos szituációkban támaszkodhatok a férfire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!