Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szeretik az őrült lányokat? Miért?
" csak annyi pozítívuma van, hogy lehet rajta nevetni meg kedves."
Meg mindig tobb, mint neked. Neked csak 20 kilo minusz a pozotivumod. Ez igy nem versenykepes, mint te is latod.
Nem ertem miert kell a kerdezonek nekimenni. Irt az adott norol pozitivumot (belso) es negativumot (kulso). Nem csak ocsarolta, hanem leirta, hogy nem erti, hogy egy nala rosszabbul kinezo miert van majdnem egyszinten vele kinezet ugyileg masok szemeben. Nem irta sehol, hogy ettol ertektelen lenne a masik vagy akarmi. Na mindegy.
En sem ertem ezeket a dolgokat. Nem gondolom ugy, hogy a kulso tobbet nyom a latba, mint a belso, de mindkettonek egy bizonyos szinten kell lennie, hogy valakivel kapcsolatban vonzalmat erezzek (belso fontosabb persze).
Nem tudok a kerdesedre valaszolni, ezt meg en sem fogtam fel, hogy egy igenytelen no hogyan lehet vonzo. Aki azt hiszi, hogy kaloriat kell szamolgatni annak erdekeben, hogy ne legyel 80kg az pedig hulye. En hizekony vagyok, nem szamolok kaloriakat de kb egeszsegesen eszem (nem szigoruan), edzegetek es messze vagyok 80kgtol.... ez szimpla igenyesseg, hogy az egeszsegedert teszel, es van alaptudasod arrol, mi erositi meg a szervezedet es mi gyengiti. Ah...
Ki nem szarja le hogy lehet egy dagadt tramplival nevetni, meg bohóckodni. Őrült nőktől az isten óvjon...
Inkább egy az emberek álltal "fap icsának" titulált normális nőre vágyom mint egy idióta mindenből viccet csináló nőre.
Kinek mi jön be...
Elképzelhető, hogy elviselhetetlen, basáskodó mentalitásod van, ami a legtöbb férfit elijeszti. Inkább rámennek egy 5-10 kg túlsúllyal rendelkező ízig-vérig nőre, mint egy sportos kiképző őrmesterre.
Ez van. Én is ropirajongó vagyok, de ha nem lehet a nőt elviselni mert mindent és mindenkit lefikáz a környezetében, inkább egy húsosabb, kedves nőt választok.
Szerintem az őrült helyett ebben az esetben a spontán, élettel teli jobb kifejezés.
Amúgy elég egyszerű: hiába szép valaki, attól csak egy kirakatbaba marad. Nem lehet elmondani neki a gondjaidat, nem lehet benne bízni, és nem fogsz mosolyogni tőle a legborúsabb napjaidon is. Mert ő csak szép. Erre egy festmény is képes. Vagy váza. Persze, minden embernél vagy egy minimum szint, ami kiváltja a vonzalmat. Láthatóan ez ennél a lánynál adott, és szívesebben menne haza hozzá sok férfi, mint egy folyton edző, kalóriát számláló lányhoz, aki mást nem tud, csak szép. Attól még üres, mint egy váza, vagy egy festmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!