Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg szeretik az őrült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg szeretik az őrült lányokat? Miért?

Figyelt kérdés
Van egy lány ismerős, akiért úgy látom odáig van mindenki és egyszerűen nem értem miért. Egyáltalán nem jó csaj, túlsúlyos, bénán sminkeli magát, az öltözködése is trampli. Szóval női szemmel katasztrófa. Beszélgettem róla az egyik sráccal, aki szerint a személyisége mindent visz, mert nagyon empatikus, de közben teljesen őrült és nem lehet mellette rossz kedve az embernek. A külsejéről meg az a véleménye, hogy ő egy erős 10/7es, én meg egy gyenge 8as. Ilyen létezik? Csak, mert örült szebbnek tűnik a pasik szemében? Rajtam nincs egy deka felesleg sem, járok heti 4 napot edzeni és odafigyelek mit eszek meg. Hosszú barna hajam van és nincs szükségem egy kg vakolatra, mert szinte hibátlan a bőröm. Ne értsetek félre, nem azzal van bajom, hogy engem le 10/8asazott hanem, hogy egy nálam fényévekkel rosszabb külsejű lány meg 10/7 csak, mert figyelmes és őrült. Aztán kiderült, hogy van akinek egyenesen ideál a társaságból. Számomra hihetetlen, hogy egy majdnem 80kgos bálnát hogyan, és miért szépít meg az, hogy őrült.
2018. nov. 26. 11:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%
A külső nem minden. Látod, inkább vannek egy életvidám, empatikus lánnyal, mint egy csinos lánnyal. Szóval légy te is vidám és feszkómentes!
2018. nov. 26. 14:30
 12/18 anonim ***** válasza:
34%
Én biztosan téged választanálak 😁
2018. nov. 26. 14:47
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Tök változó, hogy kinek mi jön be. A kisugárzást és a személyiséget alul értékeled. Az emberek nem listával ismerkednek, és nem úgy, hogy ha a másik egy erős 7-es akkor onnantól szobaallok veled. Nekem is jött már be olyan srác, aki külsőre abszolút nem volt az idealom és rocker is volt, akiket alapból messzire kerülök, és mégis.. És volt szerelmes belém egy olyan istencsavo is, aki azt hittem észre se veszi az átlagos lányokat, de ennyit számít, hogy felszabadult, vidám személyiségem van. Kicsit lépj ki az Instagram vilagodbol.
2018. nov. 26. 15:16
 14/18 anonim ***** válasza:
86%
Én egy ilyen "bálna" lány vagyok és nekem is volt ilyen barátnőm, mint te. Vicces, hogy miért van féltékeny, ha magadat ennyivel jobb csajnak tartod. Tudod a jó alak az első időkben izgalmas csak, utána az marad meg, akivel lehet beszélgetni is, de nem csak arról, hogy mikor mész a körmöshöz. A kérdésen alapján igen suttyó kis személyiséged van, ami megcsúnyítja a külsődet. Ezé a bálnáé pedig megszépíti az övét. Nem vagyok kárörvendő típus, de megérdemled.
2018. nov. 26. 15:32
 15/18 anonim ***** válasza:
84%

Orult nem kell.

De ha szep vagy ahogy irod napi 10 farkat is kaphatnal igy nem ertem mit rinyalsz itt.

2018. nov. 26. 15:59
 16/18 anonim ***** válasza:
89%
#15/15 Mert ő is arra vágyik , hogy a lelkét ápolják és szeresse valaki. Csak amíg ennyire felsőbbrendűként tekint magára ,addig egy normális srác sem fogja emberbe venni.
2018. nov. 26. 16:06
 17/18 anonim ***** válasza:
94%
Számomra elèg taszító az a mentalitás,ami a soraid alapján jellemez tèged.Ha èlőben is ilyen vagy,szerintem nincs min csodálkoznod...
2018. nov. 26. 20:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Mit jelent az, hogy őrült? Követi a pasikat a buszmegállótól hazáig? Gondolom, egyszerűen csak életvidám... Őrült mondjuk az, aki megöli a gyerekét, mert "a Sátán azt parancsolta nekem", csak hogy értsd.

Amúgy valószínűleg a kisugárzásod az oka. Ebből a kérdésből nem lettél szimpatikus: csak a külsődről írtál, és arról is olyan fellengzősen, hogy hihetetlen.

Egyébként nagyon-nagyon sok gyönyörű van, ahogy te fogalmazol, rengetegen vagytok 8/10-esek, de vannak még 9/10-esek, és 10/10-esek is szép számmal. Nagyon sok szép nő közül lehet válogatni! Szóval igen is kell valami plusz, ami megkülönböztet a többi hosszú hajú, tökéletes testű leányzótól.

2018. nov. 26. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!