Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szrtlkrobi kérdése:
Fiúúk. Nektek. Tetszik. Vagy. Inkább. visszataszító?
Figyelt kérdés
Arról.lenne.szó.hogy.nem.vok.valami.modellalkat.és.ez.engem.zavar..:S..
Titeket.az.zavar.ha.van.egy.lánynak.egy.kis.hasa.és.nem.nagy.a.melle??
2010. júl. 6. 18:45
41/47 Fke válasza:
az utolsónak van igaza! bazz, ha ilyen hülye vagy és még csúnya is... akkor mire ez a rátartiság? Aki meg azt írta, hogy olvassunk az emóról: Jó, hogy nem az "emo kulturáról", mit olvassak róla? Nyavajás tizenévesek, akiknek a 90%a pózer a másik 10% meg siránkozó köcsög. A siránkozó köcsög rész az "igazi emós"... grat tényleg jobb, mint aki megjátsza csak, hogy ilyen...
42/47 A kérdező kommentje:
de.nemvagyok.emo-s.:)
nemsihszereteeem..xD
de.csak.kérdeztem.valamit.és.választ.szeetnék.ráá.kapnii..
nem.az.írásomróóla..véleményeket..:L
2010. júl. 29. 19:04
43/47 szexiboj válasza:
Negyedik oldal utolsó komment normális. Egyetértek vele :)
44/47 haggyámán válasza:
De meg kellene szépen értened, hogy rohadt irritáló az írásmódod.
45/47 A kérdező kommentje:
De ha megszoktam akkor nemtehetek róla ( :
Csak ha gyorrsan írok akkor írok úgy ( :
tudok rendesenish ( : :$
2010. aug. 8. 13:33
46/47 szexiboj válasza:
Na ugye, hogy nem is volt olyan nehéz :P
47/47 A kérdező kommentje:
Nemvoltaaz ( :
De nem ez volt a kérdésem, hogy mitgondoltok az írásomról ( :
szal..( :
2010. aug. 16. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!