Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúúk. Nektek. Tetszik. Vagy. Inkább. visszataszító?
Arról.lenne.szó.hogy.nem.vok.valami.modellalkat.és.ez.engem.zavar..:S..
Titeket.az.zavar.ha.van.egy.lánynak.egy.kis.hasa.és.nem.nagy.a.melle??
hmm...
am.jóh.a.billentyűzeteem..:D..
csak.megszoktam..:D
miért.olyan.neméz.megértenii??:D:O
Fu ez nagyon gáz:D most olvasok vissza:D Ű
gondolom vagy vagy 13 éves.
Az még jó, mikor W-t használnak sima V helyett...
Walahogy így gondolom ezt a wé használatot.
basszátok meg.:D
nem csak az emósok írnak igy, látszik, hogy semmit se tudtok az emó-stílusról, inkább a pózereket mondogatjátok. a kettő között meg kuurva nagy külömbség van. :'D
és aki ekkora fassz, hogy a kislány kérdésére egy normális szót se tud válaszolni, az takarodjon olvasni egy kicsit az emó-ról. :D mert véleményt lehet mondani, de szídni nem kéne. mert bennetek, és bennem is van mit szídni. :D ... ennyi.
amúgy. nekem is tönkre ment a billentyűzetem, laptopom van. Anyagilag nem állunk úgy, inkább a fontosabbakra költünk. nem kell belém kötni. :D megoldottam a helyzetet, de soxor énis pontozok. és senkit se zavar.:'D
amúgy a kérdésedre a válasz. :)
Szerintem aranyos, ha a lánynak van egy kis pocakja. nagyon unalmas tud lenni, azok a lapos hasú, nagy mellű, nádszál vékony alkatúak. :D
lehet, hogy zavarják az embereket, csak nem szólnak róla.
amúgy ebben az országban nincs olyan emós, aki ne pózer lenne, mindegyik az, maximum minden ezredik igazi emó, aki nem azért lett az, mert az a divat. és mindegyik kitalál valami idegesítőt az írásába.
23:07 kapott egy csomó normális választ ha nem vetted volna észre. és ez a pontozós dolog kib*szott idegesítő.
am meg a válaszokon szakadtam xD
23:07.kösznöm..(L):P.
de.akkor.ish.ponttal.fogok.írnii.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!