Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erotikus vagy inkább visszataszító ha egy leány cigizik?
Nem amiatt fog egy lány tetszeni, hogy dohányzik vagy sem. Aki így választ párt az... Egyébként én nem dohányzom, és, ha olyan lánnyal kerülnék össze, aki dohányzik, megpróbálnám elérni nála, hogy leszokjon...
19/F
Én tiniként dohányoztam,és nem tartottam sme szexinek,se semminek a cigizést.Annyit elvártam a partnerektől,h így fogadjanak el.
Azóta leszoktam.A férjem még néha rágyújt,és a múltkor próbált megcsókolni egy cigi után.Hát borzasztó volt.Közöltem vele,h ezt többet meg se próbálja.Olyan érzés volt,mintha egy használt hamutartót kellene tisztára nyalnom:S
Kérdező kicsit el van tévedve, már nem divat a cigi, mellesleg nem az erotikus ha egy hosszú cigi szálat szív hanem...:)
21/F
miért lenne már erotikus? azért mert utána büdös füstöt fujsz ki? én például ugy vagyok vele, hogy férfiaknál inkább a szivat, nőknél a hosszü elegáns szipka ( persze kesztyűben) :D
de ez persze valoszinüleg csak a lukszus miatt teccik :)
amugy nem erotikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!