Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Erotikus vagy inkább visszatas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erotikus vagy inkább visszataszító ha egy leány cigizik?

Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 09:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
97%
te szívesen smárolnál egy hamutartóval? :D
2009. máj. 11. 09:37
 2/22 anonim ***** válasza:
88%
Semmi féle képpen nem erotikus, inkább visszataszító, ha cigizik is a lány akor se akkor amikor randizik az nem szép...:-(
2009. máj. 11. 09:38
 3/22 anonim ***** válasza:
92%

Nem amiatt fog egy lány tetszeni, hogy dohányzik vagy sem. Aki így választ párt az... Egyébként én nem dohányzom, és, ha olyan lánnyal kerülnék össze, aki dohányzik, megpróbálnám elérni nála, hogy leszokjon...

19/F

2009. máj. 11. 09:40
 4/22 A kérdező kommentje:
hát pedig ahogy a szájába veszi azt a hosszú szálat ne mondjátok hogy nem izgató:D
2009. máj. 11. 09:44
 5/22 anonim ***** válasza:
96%
Erotikus?? Már hogyan lenne erotikus a cigi? Inkább gusztustalan, és büdös...
2009. máj. 11. 09:44
 6/22 anonim ***** válasza:
96%

Én tiniként dohányoztam,és nem tartottam sme szexinek,se semminek a cigizést.Annyit elvártam a partnerektől,h így fogadjanak el.

Azóta leszoktam.A férjem még néha rágyújt,és a múltkor próbált megcsókolni egy cigi után.Hát borzasztó volt.Közöltem vele,h ezt többet meg se próbálja.Olyan érzés volt,mintha egy használt hamutartót kellene tisztára nyalnom:S

2009. máj. 11. 09:48
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező kicsit el van tévedve, már nem divat a cigi, mellesleg nem az erotikus ha egy hosszú cigi szálat szív hanem...:)

21/F

2009. máj. 11. 09:48
 8/22 anonim ***** válasza:
95%
Nálam elsőszámú "válóok". Inkább legyen 3 füle.
2009. máj. 11. 09:53
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

miért lenne már erotikus? azért mert utána büdös füstöt fujsz ki? én például ugy vagyok vele, hogy férfiaknál inkább a szivat, nőknél a hosszü elegáns szipka ( persze kesztyűben) :D

de ez persze valoszinüleg csak a lukszus miatt teccik :)

amugy nem erotikus

2009. máj. 11. 09:57
 10/22 anonim ***** válasza:
95%
Erotikus??Téged felizgat, ha egy nő a szájába veszi a cigit? Szerintem gusztustalan inkább!Nem beszélve a bűzről!
2009. máj. 11. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!