Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Erotikus vagy inkább visszatas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erotikus vagy inkább visszataszító ha egy leány cigizik?

Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 09:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem annak, aki nem dohányzik, mindenképp inkább zavaró, visszataszító. Amúgy az tény, hogy a cigit lehet szexisen is szívni, kihívóan, de amolyan k.urvásan kihívóan, tényleg van pasi aki erre bukik, de abban biztos lehetsz, hogy nem azok között van, aki nem dohányzik. Különben pl. a volt pasim is szerette ezt a látványt, pontosabban neki az volt izgató, amikor szipkával szívtam a cigit, na az olyan igazán kokott XD De persze ezt csak otthon csináltam, utcán vagy máshol nem gyújtottam volna rá egy nagyarasznyi üvegszipkával :)
2009. máj. 11. 10:32
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem izgató egy cseppet sem. Inkább büdös és gusztustalan. Nálam a párválasztásban amúgy ez tényleg szerepet játszott, mert füstallergiám van, és a ruhákon is megérzem.

28/l

2009. máj. 11. 10:47
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem cigizik, annak gusztustalan, aki cigizik, azok közül a 99%-nak semleges...szóval nem érdemes...
2009. máj. 11. 10:48
 14/22 anonim ***** válasza:
91%
Dohányzó lánnyal nem jönnék össze soha. Tudtad, hogy a passzív cigizés rosszabb, mint az aktív?
2009. máj. 11. 11:07
 15/22 anonim ***** válasza:
78%
MOst én azért lettem lepontozva, mert nem azt írtam, hogy fúúúj de undorító?? Én is azt írtam, hogy aki nem dohányzik, annak biztos nem tetszik, de persze már megint a csőlátás, gratulálok.
2009. máj. 11. 11:13
 16/22 anonim ***** válasza:
95%

Épp nem rég volt randevúm egy viszonylag szép lánnyal. Minden rendbe is lett volna, de aztán séta közbe elszivott egy szálat...Kicsit késöbb mégeggyet...

Telt múlt az idö és úgy hozta a sors, hogy csókoloztunk.

Életem leges, legundoritóbb csókját éltem át, ami rá is tette a bélyegét a találkozóra.

Undoritó a cigaretta. Ha én nem cigizek, birja ki ő is.

F/17

2009. máj. 11. 13:00
 17/22 anonim ***** válasza:
85%

Én erotikusnak semmi képpen sem mondanám.

DE!Ha szereted akkor megszokod hogy dohányzik.

Eleinte nagyon rossz az íze de 1-2 hét és már ésre sem veszed.

Én soha sem dohányoztam barátnőm pedig dohányzik már több mint 8 hónapja együtt vagyunk és már nem zavar egyáltalán mert nagyon szeretem.

2009. máj. 11. 13:29
 18/22 anonim ***** válasza:
egyik sem
2009. máj. 11. 15:28
 19/22 anonim ***** válasza:
53%

Én cigizek, és szerintem ha nem is erotikus, de izgató, ha a barátnőm néha elsziv egyet, és odaképzelem....

Most gondolom le leszek pontozva, mert cigizek, vagy mert mást mondtam, mint ti.

2009. máj. 11. 15:51
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

én dohányzom, a barátom ugyanúgy szóval akkor két hamutartó az egy pár nem?:D nem visszataszító, de nem is erotikus, egyszerűen csak van akit nem zavar és van akit igen.

18/L

2009. máj. 11. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!