Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erotikus vagy inkább visszataszító ha egy leány cigizik?
Hát nem izgató egy cseppet sem. Inkább büdös és gusztustalan. Nálam a párválasztásban amúgy ez tényleg szerepet játszott, mert füstallergiám van, és a ruhákon is megérzem.
28/l
Épp nem rég volt randevúm egy viszonylag szép lánnyal. Minden rendbe is lett volna, de aztán séta közbe elszivott egy szálat...Kicsit késöbb mégeggyet...
Telt múlt az idö és úgy hozta a sors, hogy csókoloztunk.
Életem leges, legundoritóbb csókját éltem át, ami rá is tette a bélyegét a találkozóra.
Undoritó a cigaretta. Ha én nem cigizek, birja ki ő is.
F/17
Én erotikusnak semmi képpen sem mondanám.
DE!Ha szereted akkor megszokod hogy dohányzik.
Eleinte nagyon rossz az íze de 1-2 hét és már ésre sem veszed.
Én soha sem dohányoztam barátnőm pedig dohányzik már több mint 8 hónapja együtt vagyunk és már nem zavar egyáltalán mert nagyon szeretem.
Én cigizek, és szerintem ha nem is erotikus, de izgató, ha a barátnőm néha elsziv egyet, és odaképzelem....
Most gondolom le leszek pontozva, mert cigizek, vagy mert mást mondtam, mint ti.
én dohányzom, a barátom ugyanúgy szóval akkor két hamutartó az egy pár nem?:D nem visszataszító, de nem is erotikus, egyszerűen csak van akit nem zavar és van akit igen.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!