Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » El tudná valaki mesélni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudná valaki mesélni, hogy milyen érzés szabadon és kötetlenül szeretni valakit?

Figyelt kérdés
Úgy, hogy nem kell félni soha, hogy a másikat el fogod veszíteni vagy elveszítheted egyik pillanatról a másikra..
2019. máj. 11. 07:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én már régóta gondolkoztam egy ilyen kérdés kiírásán de tudtam hogy megkapom ilyen nincs és soha nem lehetek benne 1000% biztos...

Én is ezt gondoltam mindaddig mig a páromat meg nem ismertem. Nála nagyon hamar tudtam hogy soha nem hagyna el, nem csalna meg, nem bántana.. soha azelőtt nem éreztem senki mellett ezt. Érzést nagyon nehéz leirni de hihetetlenül felszabadító, hmindig úgy vicceltem vele hogy ő az én bombabiztos bunkerem. Szerencsére ő is hamar érezte ezt, rendkívül erősen kötődtünk egymáshoz és ezt kívülállók is látták. Ha spirituális is vagy akkor ez pont ilyen ikerláng szerelem...

Nem sokan élik meg, tudom.

2019. máj. 11. 07:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nincs. Még ha 1000%-ig meg is bízol benne, egy busz bármikor elütheti.
2019. máj. 11. 07:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Nos, nem vagyok spirituális.
2019. máj. 11. 07:52
 4/7 Noblesse Oblige ***** válasza:
Ha rendben vagy önmagaddal akkor felszabadító, megnyugtató.
2019. máj. 11. 08:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ehhez az kell, hogy megtanuljanak a felel mindketten egyedül is önálló és teljes életet élni. Ha ez után jönnek össze a párok, akkor nyilván nem félnek már a veszteségtől annyira, mert tudják, hogy egyedül is ugyanúgy boldog és teljes életük lehet, mint párkapcsolatban. Párkapcsolat pedig csak azért kell, mert ott rengeteg alapvető emberi szükséglet könnyen kielégíthető. Az életfelfogásuk hasonló, tehát már így összeillenek. És magukat beleadhatják a kapcsolatba, de a másiké sosem lesznek igazán. Nem olvadnak egybe. És ez jó, mert ettől jobban működhet az egész, sokkal tudatosabban. Itt valósul meg az tehát, hogy két teljes és független ember kölcsönös kapcsolatáról beszélhetünk, míg általában a kapcsolatok egy ragaszkodáson-birtokláson alapuló katyvaszok, ahol próbálnak egybeolvadni a felek, és végül két félember kapcsolata lesz a dologból, ahol senki nem képes semmire önállóan, és egyre jobban csak korlátozzák egymást.
2019. máj. 11. 08:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves Conf'n,

sosem kell félned attól, hogy el fogod veszíteni a másikat. Ugyanis sosem volt a tiéd. Csupán veled tölt valamennyi időt az életéből. Hogy mennyi időt, az nem áll a befolyásod alatt.

Ha a veszteség lehetősége ennyire fájdalmas számodra, akkor fordulj szakemberhez. A szorongás személyiség- és életminőséhromboló, nem gondolod?

2019. máj. 11. 11:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem szorongok, nincs kit elveszíteni.
2019. máj. 11. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!