Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ez az érzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez az érzés?

Figyelt kérdés

Irigy vagyok egy nőre, mert régebben tetszett a barátomnak. Tulajdonképpen emiatt vagyok rá irigy szerintem meg mert szépnek tartom. Nem egy kivételes szépség, de úgy szép. Az öltözködése semmi extra, meg nem tudom, csak arcra.

Meg hát azért irigylem, mert tetszett barátomnak régen.

Egy ideig el tudom felejteni, aztán megint eszembe jut. Amúgy életemben egyszer láttam élőben ezt a nőt.

Szerintetek elmúlik ez valaha?

Tartja vele a kapcsolatot, de egy évben vagy kétszer látja és ennyi. Tudom, hogy engem szeret, ez biztos.

2019. ápr. 9. 21:58
 1/6 A kérdező kommentje:

Normális, hogy emiatt vagyok borzasztó irigy erre a nőre?

Pedig a barátom sokszor kifejezi, hogy tetszem neki, hogy szeret, hogy szépnek tart, elmondja, hogy mit szeret bennem, tudom mi tetszek rajtam neki.

Szóval jobb lenne megnyugodnom, de mindig egy ideig elfelejtem, aztán eszembe jut.

Más nőknél is "sajnálom" esetleg, hogy tök szép de erre vagyok főleg irigy.

2019. ápr. 9. 22:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem normális.
2019. ápr. 9. 22:03
 3/6 A kérdező kommentje:

És mikor múlik el?

Miért van?

2019. ápr. 9. 23:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha felnőtt érett személyiséged lesz, megfelelő önértékeléssel.
2019. ápr. 9. 23:13
 5/6 A kérdező kommentje:

És mit tudok csinálni, hogy ne ezt érezzem?

Másokkal kapcsolatban ennyire ilyen érzéseim nincsenek, csak ez a nő. És ez ilyen hullámzó. Egy ideig elmúlik, sőt, volt, hogy azt hittem teljesen vége az ilyen érzéseknek, aztán megint.

2019. ápr. 9. 23:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Ha ez még évekig ilyen lesz, az elég keserű lenne. Ha magammal elégedettebb lennék, lehet valamennyire elmúlna, de sajnos ez még várat magára kicsit. (2-3 hónapot mondjuk, amikor jobban lesz időm saját magamra és úgy alakíthatom a dolgaim, ahogy legjobbnak látom)
2019. ápr. 9. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!