Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "könnyűvérű" a legtöbb fiatal (18-25) csaj aki jól néz ki?
Amúgy én nem ezt látom, hanem pontosan azt amit az utolsó kommentedben leírtál. A szép (és mellé nem negatív IQ-val rendelkező) lányoknak általában van egy kapcsolata, nem fekszenek össze fűvel fával. Inkább pont az a réteg, akik kapcsolatra kevésbé kelendőek és kevésbé néznek ki jól. Felénk pontosan azok a legnagyobb ribik akikről azt is nehezen hiszed el, hogy bárki megkívánja. Így próbálnak meg egy kis törődéshez jutni.
A mai fiatalok nagy részét leszrják a szüleik. Semmi szeretetet nem kapnak. Aki nem tud komoly kapcsolatot találni az ilyen alkalmi szexekből próbál magának egy kis törődést összekaparni. Férfiak között is nagyon gyakori. Az oka egyszerű szeretet- és figyelemhiány. Meg tájékozatlanság és unintelligencia.
Megjegyezném,hogy sok lány azért lesz kapható ilyenre,mert nincs szüksége többre(persze lenne,de sokszor letagadják),mert a komolyan induló,érzelmekkel,reményekkel teli kapcsolatban át lettek szépen verve.
Engem cukinak,aranyosnak,ártatlannak bélyegzett egy olyan ember,aki lehazudta nekem a csillagokat is az égről,majd szépen lekoppintott . Az előző lánnyal azért ment szét amúgy,mert egy ribi volt az illető. Eléggé a padló alá kerültem,tökre szerelmes voltam. Egy buliban végül elmentem egy sráccal. Majd még többször találkoztunk,végül semmi komoly nem lett belőle,mert teljesen mások vagyunk,de nem bántam meg. Nem ígért semmit sem a srác,a szívem épségét nem veszélyeztette,sokat beszélgettünk. Amúgy ő is cukinak és ártatlannak tartott.
A legtöbb 20-30 közötti fiú mindent megdug, amin lyuk van és mozog. A legtöbb 30-50 közötti férfi presztízs kérdést csinál abból, hogy 25 alatti nője legyen. (A felesége mellett is.) De még a 60 éves taták is...
Úgy mégis mit hittetek, ők kikkel dugnak? 400 ezer nőre hajt 4 millió férfi, és mind a 4 millió azt állítja, hogy annyi 20 éves csajt dug meg, amennyit akar.
Jé, és tényleg!
Igaz, hogy ez csak úgy jön ki, ha a legtöbb 20-25 éves csaj egyszerre több vasat tart a tűzbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!