Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "könnyűvérű" a legtöbb fiatal (18-25) csaj aki jól néz ki?
Juj mit fogsz kapni ezen az oldalon, amiért ezt meg merted jegyezni :D
Nekem néha felcsillan a reménysugár egy-két cuki lány formájában, majd egyikről kiderül, hogy k_rválkodik, másikról kiderül, hogy legnagyobb vágya, hogy 2 pasi ápolgassa egyszerre, a harmadik automatikusan térdel, ha főnök áll előtte...
Nekem is kezd eléggé elegem lenni.
Ezért nehéz helyes, jóképű, igényes és művelt pasiként barátnőt találni. Noha nem lehetetlen, mert azért sikerülget nekem is, de tudnék mesélni. Nem egyszer voltam szomorú emiatt, hogy hogy lehet ennyire felszínes, buta illetve könnyűvérű egy két csinos és atraktív lány.
Szerencsére azért akadtak kivételek, akikkel lehetett akár hosszútávra is tervezni.
A miért pedig.. Hát elég változatos indoklásokat hallottam ezzel kapcsolatban az egyszer élünktől, a most vagyok fiatalon át a had élvezzem az életet úgy ahogy akaromig. Nem akarnak tartalmas és tartós kapcsolatot, csak élvezni az életet. Azt mondjuk megfigyeltem, hogy ez a fajta attitűd szakítás/csalódás után csúcsosodik ki igazán.
# 6
egyáltalán nem kell ilyen lányok közt keresni a ribiket manapság, ugyan úgy megtalálod őket a természetes kis cukorborsó lányok közt is
A kérdés elolvasása után lazán feltettem volna minden pénzem arra, hogy valaki bevágja a #6-os szintű szöveget! :D
Tényleg, én is nagyjából ezt látom a környezetemben. Tényleg csak 1-2 kivétel van, de rájuk már korán lecsapnak a pasik. A többiek pedig többnek érzik magukat, de amint lehetőségük lesz, egyből beállnak a sorba. Olyan lányok is, akiktől egyetem első évében hallgattam, hogy nem lesznek ilyenek, év végére besimultak az átlagba.
És nem, nem csak a plázacicákról van szó, hanem ciki-cuki lányokról, akikről nem nagyon gondolná az ember, hogy olyanok, amilyenek.
Ráadásul nekem a nyitottsággal semmi gondom. Ha valaki szeret szexelni, szexeljen, de akkor ne próbálja előadni utána a szentet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!