Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vége, de nem is volt igazi kapcsolat?
Szóval van egy nagyon jó barátom,akivel barátság extrákkal kapcsolatban vagyunk 2 éve.
Nos,most úgy néz ki véget ér.
18 vagyok és gyakorlatilag nem volt rendes kapcsolatom még,szóval tkp ő volt az első pasi....
Énmár akkor is szerelmes voltam mikor elkezdtük és ez azóta sem múlt el...azért akartam ezt,mert így hátha összejövünk.
De nem....
Most nagyon magam alatt vagyok és tudom milyen jó lenne egy rendes kapcsolat,aki felvállal,viszont szeret,nem csak a 4 falközött,hiszen mégsoha nem votl benne tészem.... de nem tudom hogy fogom túltenni magam rajt.
Mit javasoltok?
Nem kellenek a rosszindulatú kommentek,tudom hogy nem kellett volna ez a “kapcsolat” ilyen formában,de mindenki követ el hibákat...tapasztalatlan voltam és reménytelenül szerelmes...
18L
Hát én nem tudom mit vártál, nem bántásból. Nyilván ha szexkapcsolat volt és fél év alatt se lett belőle semmi, akkor már feleslegesen húztad.
Kérdéseidre: igen nem volt igazi kapcsolat, és igen elég volt neki csak a szex. Amit tehetsz hogy elfelejted.
Ja igen, és vársz a következő csávóra akivel nem mész bele szexkapcsolatba.
Adj időt magadnak. Egyből szakítás után teljesen normális, hogy nem vágysz másra.
Túl fogod tenni magad a pasin
És hogyan felejtsem el ha még mindig szeretem?:(
Valamint azt mindta rám hogy 10/7es vagyok szerinte ilyen skálázás alapján.
Az jó vagy rossz?
De, hogy volt igazi kapcsolat! Csak, szex kellett neki, semmi más!
Az elején tudom, nagyon nehéz, de idővel elmúlik. Menj a barátaiddal csavarogni, bulizni, találj hobbit, olvassál, néz sorit, csinálj olyat ami eltereli a figyelmed róla. Nehéz lesz, de ezek segítenek, föleg a barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!