Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan kerdesetek hogy az igazi nagy ő hol jarhat?
Nekem speciel még eszembe se jutott eddig, de a kérdést olvasva is van ezer más fontosabb dolgom annál mint, hogy ezen merengjek.
Ennyi erővel azon is túrázhatnék, hogy vajon Superman tényleg létezik e valahol a végtelenben, és ha igen akkor olyan mint e a filmekben, stb,stb. Én ennél földhözragadtabb vagyok bocsi.
6. de az én hibámból lett vége.. és mi lett volna ha nem rontom el.. illenve mi lenne ha újra felvenném vele a kapcsolatot. Nagy esélyt látok rá, hogy újra összejönnénk.
Erre nagyon sokat gondolok, pedig több mint 2 éve volt már.
(szerintem életünk szakaszainak van párja,a mázlisták akiknek ugyan az minden szakaszhoz,de a lényeg a boldogság és boldoggá tevés..és az igazábol lehetnek napok és évek)
ha nekem van nagy Ő akkor eltévedt:-D
vagy már nem él..
Mindenkinek van társa..majd az adott életszakaszban rádtalál..addig meg csak gondolj rá..h hol lehet vagy mit csinál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!