Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal a feleségem?
Figyelt kérdés
Havi 2x szoktunk szexelni mert én külföldön dolgozom. Elkezdett szedni fogamzásgátlód ő állítása szerint hogy attól a havi 2 től is véletlen ne h terhes legyen.. hàt sztem ahoz a havi 2 szexhez elég a gumi is vagy a megszakítás..26/F2019. máj. 8. 21:51
21/32 anonim válasza:
Ja, az lehet hogy tényleg az orvos ajánlotta neki menstruációs zavarokra.
22/32 anonim válasza:
titokban is szedhetné azt a tablettát, ha megcsalna.
23/32 anonim válasza:
Mondd neki, hogy : Miért csaltal meg? Most tudtam meg!
Aztán biztos be fog szarni
24/32 anonim válasza:
Na álljon meg a menet! Egy egészséges fiatal nőtől elvárod hogy havi kétszeri dugással beérje?
Azon csodálkoznék hogy ha nem csalna meg. Ha sokat akarsz keresni annak ára van.
Még nem láttam olyan távkapcsolatot ami huzamosabb ideig kibírja.
25/32 anonim válasza:
Ez akkora hulyeseg, a felesege nem csalja meg. Nyilvan ha megcsalna titokban szedne a gyogyszert es nem kotne a ferje orra ala a dolgot hanem sunnyogna.
26/32 anonim válasza:
Így megy el a fiatalságotok, egymástól több száz kilométerre, havi két szexszel. Egyszer csak majd arra eszméltek fel, hogy a szex számotokra már csak annyi, hogy összeérintetitek a járókereteteket. Megéri? Én inkább ezen paráznék, nem azon, hogy megcsal-e a párom. Az élet nem tart örökké, a fiatalság sem, és a potencia sem.
27/32 anonim válasza:
Miért kellene kapásból megcsalásra gondolni??? Egyébként nekem például 17 év menzesz után zavarodott össze a ciklusom, ezért írta fel a gyógyszert az orvosom. Akkor most én is biztosan megcsalom a férjem???!
28/32 anonim válasza:
Jah és a megszakításos módszerhez meg grat, az minden csak nem védekezés....
29/32 A kérdező kommentje:
Van már egy 16 hónapos gyerekünk.. és elvileg a szülése óta jön meg neki össze vissza..kösz mindenkinek aki válaszolt.
2019. máj. 9. 07:22
30/32 anonim válasza:
A megszakitas nem védekezés. Nem számìt, ha havi 2x van.
Ennyi infò szerintem kevés. Viszont én is arra bìztatnàlak,hogy költözzetek össze. Hazaskent, gyerekkel havi 2 találkozó? A gyerek is apa nélkül fog felnőni és a felesegedtol is eltàvolodsz. Szerintem ha nem is csal meg, ez így nem élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!