Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal a feleségem?
Figyelt kérdés
Havi 2x szoktunk szexelni mert én külföldön dolgozom. Elkezdett szedni fogamzásgátlód ő állítása szerint hogy attól a havi 2 től is véletlen ne h terhes legyen.. hàt sztem ahoz a havi 2 szexhez elég a gumi is vagy a megszakítás..26/F2019. máj. 8. 21:51
11/32 anonim válasza:
Ezt már csak azért sem értem, mert rendeltetés szerű használat mellett a gumi is ugyanolyan biztonságos, mint a tabletta. Eddig nem félt, hogy terhes lesz ha gumival csináljátok? Szerintem több mint gyanús. A helyedben én már csak azért is gumit húznék, fene tudja...
12/32 anonim válasza:
Hát mivel nem vagy itthon, persze, h mas jelet nem veszel észre. A többségnek az tűnik fel, hogy vannak órák, amikkel az illető nem tud elszámolni. Ez nálatok nem fordulhat elő.
13/32 anonim válasza:
Nem tudom mi van esetetekben, de én például azért is szeretem szedni,mert órára pontosan jön meg a menstruációm és a menstruációs fájdalmakat is enyhíti amellet,hogy véd is. Mi is mostanában ritkán szeretkezünk, de fel sem merül bennem,hogy ne szedjem
14/32 A kérdező kommentje:
Igen ezt ő is mondta hogy azért IS szedi mert a menstruációja neki elég össze vissza van és a dokija ajánlotta ..
2019. máj. 8. 22:08
15/32 anonim válasza:
Ezt az infót mondjuk odaírhattad volna. :DDD Első vagyok. Amúgy nekem is ajánlotta így orvos, viszont nálam mellékhatásai voltak, meg amúgy is idegenekedem tőle, én abbahagytam.
16/32 anonim válasza:
#14. Oszt mióta menstruál? Nehogymár a doki erre csak 10 év múlva ajánl valamit...
32/f
17/32 anonim válasza:
Ezt az infot azért beleírhattad volna a kérdésbe is. Elég fontos.
18/32 anonim válasza:
#17. Meg azt is, hogy hallotta vagy ezt úgy bemondásra el kéne hinni.
32/f
19/32 anonim válasza:
Sose értettem, hogy házasságban miért tragédia, ha becsúszik egy gyerek. Itt ezen már érdemes elgondolkodni, hogy miért fél ettől ennyire.
Ennek ellenére én is azt mondom, hogy megcsal, és vele nem csak kétszer egy hónapban...
20/32 anonim válasza:
Véletlenül biztos nem szedi. Szerintem is megcsal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!