Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellt, vagy miért viselkedhetett így?
Felnőttképzésen tanultam és volt egy osztálytársam, akinek tetszettem. Mondjuk az első félévben konkrétan hozzám se szólt, csak köszönőviszonyban voltunk, de pár hónappal később elkezdett velem beszélgetni csak úgy a semmiből, meg onnantól kezdve minden nap rám írt facebook-on is, hogy megkérdezze, hogy vagyok, stb.
Ezután el is hívott ide-oda, de az volt a fura, hogy az iskolában mintha szégyellte volna, hogy velem beszélget meg találkozgat. Pl. volt, hogy megbeszéltük, elmegyünk valahova suli után, de nem beszéltük meg, pontosan mikor találkozunk és hol, be akarunk-e előtte ülni valahova enni vagy ilyesmi, szóval állandóan én koslattam utána ezzel, de mindig lerázott egy annyival, hogy még nem tudja. Aztán az ominózus nap reggelén is megkérdeztem tőle, hogy akkor mikor talizunk délután és hol, mert akkor úgy készülök és történetesen ennek fültanúi voltak az osztálytársaink is, erre zavartan annyit mondott, hogy "Uhm...majd megbeszéljük" és elkezdett valami tök másról beszélgetni az egyik haverjával. Valahogy nekem az jött le a hanglejtéséből, meg úgy az egészből, hogy nem akarta, hogy a többiek megtudják, hogy találkozunk délután...Végül amúgy a találkáról nem is esett szó nap közben és amikor órák után mentem hazafelé, akkor láttam, hogy írt messengeren, mikor lenne neki jó találkozni...
De amúgy beszélgetni is csak akkor beszélgetett velem az iskolában, ha a többiek nem voltak ott. Ha más is jelen volt rajtunk kívül, max. egy hellot odalökött, meg esetleg megkérdezte, mizujs, de ha válaszoltam, látszott rajta, hogy nem is figyeli, mit mondok :D
Na és ugye találkoztunk párszor iskolán kívül, elmentünk néhányszor mozizni, étterembe, stb. és az egyik ilyen este alkalmával bevallotta, hogy szeret, de visszautasítottam azzal, hogy más tetszik. Ezután ő kérdezte meg, maradhatunk-e még barátok, mire mondtam, hogy hogyne. De nem igazán zavartatta magát, az ezt követő találkákon is mindig mondta, hogy szeret, meg megkérdezte, nem gondoltam-e meg magam....Viszont ezzel párhuzamosan az iskolában még kb. azt is letagadta, hogy ismernénk egymást.
Miért viselkedhet így valaki? Úgy tűnik, cikinek tartotta valamiért, ha velem kell beszélgetnie/mutatkoznia, de ezzel az a baj, hogy az osztályban sem voltam közutálat tárgya vagy ilyesmi, az osztály nagy részével jóba voltam. Szóval nem értem, miért "tagadott le".(?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!