Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztam egy sráccal, de nagyon furcsa volt. (többi lenn) Miért viselkedhetett így?
Tuti, hogy nagyít a dolgokon.
Van ilyen ismerősöm, folyton saját magáról beszél, de mindenkinek máshogy adja elő, és eggyel többet hozzárak...
Semkik az ilyenek, ne foglalkozz vele
Nem, mert az elérhetetlen férfi nem beszél magáról folyton, sőt...
Az, hogy nem nézett a szemedbe, teljesen mindegy, mer nagyon sok mindentől függ (könyveket szánnak rá a pszichológusok), de az, hogy túl sokat beszél magáról, az már nem jó tulajdonság akár hazudik, akár csak az ego miatt, akár azért mert nagyon erőlteti, hogy minél hamarabb megkedveld...
Én is randiztam, tegnap egy lánnyal, ezért kérdeztem ezt. Nem te vagy az :)
Figyelj én nagyon izgultam és ezért volt 1-2 alkalom, hogy 'nem mertem' a szemébe nézni. De azért hagyott téged szóhoz jutni? Lehet még nem sok randin volt, izgult és azért volt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!