Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Kezdeményezéssel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Kezdeményezéssel kapcsolatban lenne kérdésem?

Figyelt kérdés

Ha bejön nektek a srác, akkor mindegy mit mond nektek kezdeményezésnél?

Ha bénázik, vagy fura, de érdekes, akkor szántok rá időt, hogy megismerjétek?

(ha számít: 16-19 közti a csaj)

2013. febr. 10. 22:36
 1/7 A kérdező kommentje:

Már alszotok csajok? :D

Bármi hozzászólást várok, tanács, tipp, poén, mit mondjak neki, miről beszéljek..

2013. febr. 10. 23:00
 2/7 A kérdező kommentje:

Még egy plusz kérdés:

Ha esetleg a csaj 17-8, és én letagadok 1 (max 2) évet, csak addíg amíg meg nem ismerjük egymást eléggé (max 1 hónap), az mennyire baj nektek?

2013. febr. 10. 23:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem valami élvezet magamban beszélgetni amúgy :D
2013. febr. 10. 23:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Háát,szerintem egy tizenéves leányzót nem nehéz befűzni. 'véletlen' összefutsz vele valami szórakozóhelyen, viszel neki egy piát és kész..

vagy segítséget kérsz tőle valamiben... igazából bármilyen hülye okkal oda lehet menni

próbálj meg természetesen viselkedni,azzal nem árthatsz..márha nem vagy pszichopata :P

2013. febr. 10. 23:11
 5/7 anonim ***** válasza:
az viszont gáz,ha hazudsz
2013. febr. 10. 23:12
 6/7 Kyraaaaaaa válasza:
63%

Légy önmagad!Ne azért szeressen mert ilyen vagy olyan vagy hanem azért mert Te vagy!Ha kellesz neki akkor igen ha nem akkor nem.De ha szereted akkor harcolj!

Ne tagadj le a korodból szerintem.Én legalábbis nem díjaznàm...

15/L

2013. febr. 10. 23:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha tetszik, akkor szánok rá időt, kivéve akkor, ha bunkó a stílusa. Ha hazudik, és ez kiderül, akkor azonnal vége, elásta magát. Szóval ne stresszelj és legyél őszinte, ha bejössz a lánynak, van esélyed. Sok sikert!
2013. febr. 11. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!