Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kifejezetten önbizalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kifejezetten önbizalom hiányos lányt keresek, ezzel biztosíthatom, hogy nem fog megcsalni, és addig lesz velem, amíg nekem jó?

Figyelt kérdés
Illetve hogy ebben a kapcsolatban az én akaratom fog érvényesülni, és mindent megtesz nekem csak hogy ne hagyjam el?

2019. máj. 5. 09:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%

Tapasztaltam ilyet önbizalomhiányossal, mintha arra lettem volna jó, hogy feltöltsem az önbizalmát és aztán tovább lépett.

Amúgy a leírásod nem egy önbizalom hiányos lányra vonatkozik, hanem egy rendkívül ostoba, manipulálható lányra. Miből gondolod, hogy aki önbizalomhiányos, az ilyen ostoba is lenne?

Meg mégis te mégis mit tudsz nyújtani, ami miatt annyira fontos lennél a lánynak? Az önbizalomhiányos lány sem jön össze akárkivel, sőőt sokan épp attól lesznek önbizalom hiányosak, mert a legjobb férfit akarják és azon emésztik magukat, hogy nekik nem kellenek.

2019. máj. 5. 10:44
 12/14 anonim ***** válasza:
68%
XD Pont, hogy az önbizalomhiányos fog majd az első sikere után még több visszajelzés után vágyakozni.
2019. máj. 5. 11:11
 13/14 anonim ***** válasza:
68%
Neem nem. Ezzel azt éred el, hogy hamar önbizalmat fog szerezni melletted, és aztán rájön, hogy sokkal jobb pasija is lehetne, és otthagy téged.
2019. máj. 5. 13:29
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Te kiskutyát szeretnél, nem egy társat magad mellé.

A hűség nem függ össze az önbizalommal. Ugyanakkor senki nem érdemli meg, hogy egy kapcsolatban kevesebb legyen a másiknál. Pont az ilyen bánásmóddal éred majd el, hogy keres mást, aki majd nőként kezeli.

2019. máj. 5. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!