Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kifejezetten önbizalom hiányos lányt keresek, ezzel biztosíthatom, hogy nem fog megcsalni, és addig lesz velem, amíg nekem jó?
Tapasztaltam ilyet önbizalomhiányossal, mintha arra lettem volna jó, hogy feltöltsem az önbizalmát és aztán tovább lépett.
Amúgy a leírásod nem egy önbizalom hiányos lányra vonatkozik, hanem egy rendkívül ostoba, manipulálható lányra. Miből gondolod, hogy aki önbizalomhiányos, az ilyen ostoba is lenne?
Meg mégis te mégis mit tudsz nyújtani, ami miatt annyira fontos lennél a lánynak? Az önbizalomhiányos lány sem jön össze akárkivel, sőőt sokan épp attól lesznek önbizalom hiányosak, mert a legjobb férfit akarják és azon emésztik magukat, hogy nekik nem kellenek.
Te kiskutyát szeretnél, nem egy társat magad mellé.
A hűség nem függ össze az önbizalommal. Ugyanakkor senki nem érdemli meg, hogy egy kapcsolatban kevesebb legyen a másiknál. Pont az ilyen bánásmóddal éred majd el, hogy keres mást, aki majd nőként kezeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!