Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális? Hogyan tudnék túllépni rajta?

Figyelt kérdés

Szóval a párommal mindketten egyetemre járunk , de nem ugyanoda, ettől függetlenül nagyon jó a kapcsolatunk és boldogok vagyunk. Azonban mióta egyetemre jár (ô egy évvel később kezdte mint en) sok lány van akivel jóban lett, és van egy akivel kivételesen jóban van, rengeteget beszél vele, és szinte áradozik nekem róla. Találkoztam is a lánnyal, mondhatni a teljes ellentetem. Elmondtam a barátomnak hogy hogyan érzek ezzel kapcsolatban, azt mondta megérti és biztositott róla hogy egyáltalán nem az esete, és hogy nagyon szeret engem.

Hiszek neki és nem is piszkálom vele, mégsem szabadulok ettől a rossz érzéstől, hogy mi van ha rájön hogy mégis vele akar lenni, vagy a csaj mozdul rá. Tudom hogy semmi okom problemazni ezen, de nem tudom mit tehetnék. Hogyan noveljem az önbizalmam? Illetve hogyan szabaduljak meg ezektől a gondolatoktól?

22/N

2019. ápr. 1. 18:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Akit vinni lehet vigyék is minél hamarabb! Ha el lehet vinni nem ő az igazi.. Kell ennél több?
2019. ápr. 1. 18:11
 2/2 anonim ***** válasza:
31%

Két szempontból tudnád egy kicsit ezt jól csinálni:

- megkérded a párodat még egyszer, hogy az a lány neki miért olyan szimpatikus, mert neked olyan furcsának tűnik, nem annyira pozitívak az energiái, természete, stb., s te úgy látod, hogy sokszor hasonló hullámhosszon vannak. Párod így tud veled is továbbra foglalkozni?

- kicsit javítasz magadon külsőleg: enyhén más frizu, megkérded, hogy mit szeret rajtad, azt hagyod is, ne csinálj nagy változtatásokat. Egy kicsit sportosabb is lehetsz, kocoghatsz, súlyzózhatsz, többet sminkelhetsz, megkérdezheted a véleményét is.

- a neten vehetsz pár nagyon szűkebb nyári ruhát és azokban járkálhatsz, göndörített frizu, smink, magas sarkú vagy tornacipő és nem gond, ha párod is látja, hogy bizony megnéznek a pasik :)34N.

2019. ápr. 1. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!