Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Budapestiek nektek mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapestiek nektek mennyi távolság fér bele, ha nagyon szeretnétek a másikat akkor utaznátok?

Figyelt kérdés
Budapest közelében élek kb. 20km-re és szomorú, hogy egyeseknek ez túl nagy távolság.
2019. máj. 4. 13:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

De én nem értem, miért jössz a szerelemmel. Ha valaki túl messze lakik, akkor nem ismerkedek vele, így nem is leszek szerelmes, hogy utána csak a problémát csináljam magamnak, ennyi. Nyilván ha arról van szó, hogy valahol megismertem, összejöttünk, megszerettük egymást, de kiderül, hogy egyébként a világ másik felén lakik, az más, de ha már a keresési feltételeknél megszabhatom (és miért ne szabhatnám meg, sokan élnek Budapesten), akkor lehetőség szerint nem fogok messzi vidéken élővel kezdeni, hogy aztán csak szenvedjünk a távkapcsolat miatt. Nekem fontos, hogy naponta tudjunk találkozni, akár spontán is, ezt nehéz ha mondjuk 200-250 km-re lakunk egymástól, de még agglomeráció esetében sem annyira adja magát. Az összeköltözés meg persze, opció, de nehogy már azt mondd, hogy egy hónap ismeretség után feladnád a munkahelyed, lakhelyed és ugranál az ismeretlenbe. Sőt, nem is leszek annyira drasztikus, 1-2 év után sem igazán szoktak emberek ilyet csinálni, és azért felnőtteknél 1-2 éves járogatás, amikor csak legfeljebb hétvégente vagytok együtt, nem tud előre haladni, az igenis komolytalan. Nehogy már emiatt a budapesti nők legyenek a rosszak, hogy jól felfogott érdekünkben (a tiétek is, most nem azért) inkább helyből választunk párt.

5. voltam. Vagy 4., valahol ott.

2019. jún. 3. 19:08
 22/29 anonim ***** válasza:

Volt vidéki csajom. De azért mondjuk 1óra utazás(ajtótól-ajtóig) már kicsit sok.

Suliban még okés de utána már bonyolódik az élet annyira,hogy ne akarjak ezzel is bajlódni.

2019. jún. 4. 01:37
 23/29 anonim ***** válasza:
62%
Ez teljesen normális. Ha valaki ezt hozza fel problémának, akkor annak amúgy se kellesz.
2019. jún. 28. 20:38
 24/29 Lazy Lover ***** válasza:
Nyílván nem várhatom el hogy a szomszédban lakjon a csajom de amit be vállalnék max 1 óra út de pesten tkval 2 órát is el tudsz utazni ...
2019. jún. 28. 21:22
 25/29 anonim ***** válasza:
Ha nagyon szeretem a másikat, akkor oda is költözök hozzá. Amit amúgy meg is tettem.
2019. jún. 28. 21:26
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Marhára nem így van.

Ma is 20:30 ig dolgoztam.

Ezutàn CSAK haza jönni akarok. A másiktól nem várhatomel,hogy várjon rám 4;5 órát attol függ mikor végez.

Ha ő is Bp-i akkor akár haza is mehet, (oke vidékre is,de az már macerás) tehet-vehet meló után csatt és addig lehetünk együtt amig akarunk...

Ha videki akkor az utolsó vonatig (oda-vissza) és utàna a f-sz tudja...taxi,éjszakai ha van.

Neki nincs egyiksem. Az állomásról baktathat.

Ennyi energiát nem akar az ember (én) befektetni.

Én bp-i lányt keresek. Én városi vagyok,és utazni sem akarok.

2019. jún. 28. 21:29
 27/29 Lazy Lover ***** válasza:
Semmi értelme a távkapcsnak volt benne részem soha többé pécelen lakom van elég csaj a 17 kerbe meg gödöllõn max ez a táv jöhet szóba
2019. jún. 28. 21:38
 28/29 anonim ***** válasza:

Nekem volt távkapcsolatom,ott dolgoztam ahol ő lakott,megismerkedtünk ,összejöttünk,fél év múlva hazamentem, 150 km-re tőle.

1 évig utazgattunk,felváltva egymáshoz,majd összeköltöztünk.

25 éve volt ez,azóta is együtt vagyunk,gyerekek is vannak.

2019. jún. 28. 22:46
 29/29 anonim ***** válasza:
Én 40 km-re lakom Bp-től, és sokszor kaptam emiatt ismerkedésnél kosarat a pasiktól, amit nem értek a mai napig sem. Össze is lehet költözni.
2019. jún. 28. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!