Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Budapestiek nektek mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapestiek nektek mennyi távolság fér bele, ha nagyon szeretnétek a másikat akkor utaznátok?

Figyelt kérdés
Budapest közelében élek kb. 20km-re és szomorú, hogy egyeseknek ez túl nagy távolság.
2019. máj. 4. 13:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
87%

Kölcsönösségre ne számíts!

Évtizedes barátságaim esetében is az van, hogy ő telefonál, hogy gáz van, én meg 30 perc alatt ott vagyok, Pesten.

Ők úgy jönnek ki hozzám, hogy előtte egy hónapig szervezzük, mert messze van. (Vízum, védőoltás,...)

Ami még jellemző: meggyőződésük, hogy Bp-en mindenki ismeri, mint a tenyerét. Mindegy, hol találkozunk, hol tesz ki, simán hazatalálunk. (Egyébként igen.)

Amikor ők jönnek, akkor kocsival kell őket várni az állomáson, mert eltévednek egy hosszú egyenes úton.

2019. máj. 4. 15:00
 12/29 anonim ***** válasza:
Ez nagyon beteg.
2019. máj. 4. 15:40
 13/29 A kérdező kommentje:
#8 Ezt a magatartást nem szabadna megengedni. Igenis mindenki ismerkedjen azzal, aki neki szimpatikus és nem azon pattogni, hogy mondjuk "jaj de messze van, de lusta lennék találkozni vele". Lazán betudok menni a városba és ebből csak a nagyon hülye csinál gondot.
2019. máj. 4. 15:42
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Van, aki ügyet csinál az utazásból. Nekem volt olyan barátnőm, aki itt lakott Pesten, de egyedül nem jött sosem, mert nem tud közlekedni, mindig el kellett mennem érte.

Távkapcsolat nem működik. Persze nem tudod km-ben megadni, hogy mennyi még a maximum, mert Pesten is lakhatsz 20km-re a másiktól, utazhatsz miatta másfél órát, de minsig van járat, el tudsz jutni későn is vagy haza tudsz jönni. Más, ha Bp-en kívül van.

Viszont nem tud veled lenni, mikor vágysz rá,nem tudsz felugrani hozzá 1 órára akármikor, hogy lásd és megunod. Amíg szerelmes vagy meg kihívás, addig megy, de ha össze akartok bútorozni, akkor valakinek fel kell adnia az életét és főleg a mai fiatalok nem képesek alkalmazkodni.

2019. jún. 3. 14:29
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég. Örök hála a sorsnak hogy nem ilyen lusta, életképtelen embereket fogtam ki soha. 😄😄😄😄
2019. jún. 3. 14:40
 16/29 A kérdező kommentje:
#14 Egy 20kmes távolság még nem távkapcsolat. 200km-re már lehet azt mondani, hogy távkapcsolat, de megoldható én megtudnám oldani, hogyha nagyon szeretem. 2000km lenne igazán sok és működőképtelen is lehet hosszútávon, de ott is meglehet oldani azzal, hogy összeköltözzenek. Mindenre van megoldás, hogyha van szeretet kettejük között. Szeretet mindent megold!
2019. jún. 3. 15:19
 17/29 anonim ***** válasza:
67%

'A szeretet mindent megold.'

Te nagyon nagyon nem vagy okos. Nagyon nagyon nem.

A szeretet segíthet leküzdeni nehézségeket, de önmagában nem old meg semmit.

2019. jún. 3. 16:13
 18/29 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősöm pesti. Megismerkedett egy határon túli magyar csajjal, akinek hamarosan vissza is kell majd mennie egy évre, de mégis ragaszkodnak egymás, hát majd meglátjuk, hogy alakul.

Nekem is lehetett volna kapcsolatom egy angol sráccal, de neki nemet mondtam a távolság miatt.

Most olyannal vagyok, aki szintén pesti, viszont én amúgy egy Budapest melletti településről származom. A barátom a belvárosban lakik, attól kB.15-20 km.

Az exem pedig egy másik Pest megyei településen lakott, de nem ez volt a probléma. Környező település ok, főleg ha mindketten sokat járunk Pesten, vagy akár Budapest távolabbi része is, ha meg tudjuk oldani a találkozás, ott alvást. Hogy hány km, az jó kérdés, inkább attól függ, hogy mennyire fektetünk bele energiát, milyen gyakran lehet találkozni, mennyire egyszerű oda eljutni, stb.

2019. jún. 3. 16:36
 19/29 anonim ***** válasza:
Veszprémig mentem egy csajért aki képet se küldött( én igen neki). Hát nem érte meg. De ő se volt elragadtatva mert nem autóval mentem tehát csakis valami csöves lehetek (egy olyan lakással amiért ismerős 50millát ajánlott de az ingatlanos is 40felett). Többnyire még a BKV ra se kell felszállnom annyira közel van itt nekem minden de azért tartsak fenn azért egy autót hogy mutogassan
2019. jún. 3. 17:49
 20/29 anonim ***** válasza:
48%

Nem old meg mindent a szeretet és a szerelem sem, csak ideig óráig.

De ne higgy nekem, próbálj ki egy 200 km-es kapcsolatot és akkor majd meglátod milyen, neked bejön-e. Nem fog működni hosszú távon.

2019. jún. 3. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!