Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Budapestiek nektek mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapestiek nektek mennyi távolság fér bele, ha nagyon szeretnétek a másikat akkor utaznátok?

Figyelt kérdés
Budapest közelében élek kb. 20km-re és szomorú, hogy egyeseknek ez túl nagy távolság.
2019. máj. 4. 13:46
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
33%
Még Budapesten belül sem megyek, 5 metró/villamos megállónál többet, csak valami extrém szép csajért.
2019. máj. 4. 13:52
 2/29 anonim ***** válasza:
65%
Nekem kb 9000km sem okozna gondot! Csak szólok ha viszonzott a szerelem és felek tesznek is bele erőfeszítést, energiát akkor mindegy mekkora a távolság! :D
2019. máj. 4. 13:53
 3/29 piroska és a farkas ***** válasza:
83%
Bp- től 30 percnyi vonatútra laktam, àtszàllàssal mentem Debrecenbe a - volt- pàromhoz, vagy épp ő jött. Egyikünkben sem merült fel, h emiatt nemet mondjunk a kapcsolatra.
2019. máj. 4. 13:57
 4/29 anonim ***** válasza:
36%
Talán egy 4 metrómegálló. Maximum!
2019. máj. 4. 13:59
 5/29 anonim ***** válasza:
18%
Csepelre már pl nem mennék ki. De ilyen 16-19 kerületekbe se igazán. Ahol a térképen már közelinek látom az M0-t, az már messze van nekem. Ez van. Budapesten belül is él éppen elég ember, közülük is megtaláltam a párom.
2019. máj. 4. 14:19
 6/29 A kérdező kommentje:
Nem lennék arra büszke, ha ennyire lusta lennék. Durva, hogy úgy állnak hozzá ehez, mintha még középkorban élnénk. Hahó már vannak autók, tömegközlekés buszok, vonatok és biciglik.
2019. máj. 4. 14:23
 7/29 A kérdező kommentje:
Na és igen, ha szeretünk valaki olyan 200km távolság se lenne olyan sok. Össze is lehet költözni.
2019. máj. 4. 14:24
 8/29 anonim ***** válasza:
10%

Rengeteg nő is ezt csinálja. Sokan konkrétan megadják, hogy pl. a VI. kerületben keresnek társat és ha nem ott laksz, akkor bocs de pápá.

Nekem speciel volt olyan is, hogy én az V. kerületben lakok, a csak a VI. kerületben, de neki az is túl messze volt, mert mégsem egy kerületben laktunk és ez így nem működhet hosszú távon. Tehát nyugi, a nők még ennél is kettyósabbak.

2019. máj. 4. 14:26
 9/29 Rockarc ***** válasza:
36%

Nekem sose volt gond a tavolsag, de az biztos, hogy jelentos kompromisszumkeszseg kell hozza. A masik, hogy a videki a varosi elet kulonbozo, engem inkabb az foglalkoztat, hogy a kesobbiekben mire szamitsak, en ragaszkodom a varosi eletformahoz. Tehat egy Kecskemet, vagy egy Szekesfehervar belefer, de egy Vecses vagy Diosd nem. Masok mashogy gondoljak, ez csak az en nezopontom.

43F

2019. máj. 4. 14:30
 10/29 anonim ***** válasza:
47%
Agglomeráció még belefér.
2019. máj. 4. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!